Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

«Εκανα λάθος που πήγα σε στριπτιζάδικο»!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι παραδέχθηκε πως έκανε λάθος και δεν έπρεπε να ήταν σε στριπτιζάδικο (!) τις πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής.
«Εκανα λάθος που πήγα σε στριπτιζάδικο»!
Η Μάντσεστερ Σίτι επέβαλε πρόστιμο 300.000 ευρώ στον Ιταλό παίκτη, που ισοδυναμεί με μισθούς δύο εβδομάδων. Παρόλα αυτά ο 21χρονος Ιταλός αγωνίστηκε στο ματς του Σαββάτου εναντίον της Μπόλτον και σκόραρε στη νίκη με 2-0.
Όταν ο Μπαλοτέλι ρωτήθηκε αν σκοπεύει να παντρευτεί τη φιλενάδα του, μοντέλο Ραφαέλα Φίκο, είπε: «Αυτό για εμένα δεν θα γίνει πολύ σύντομα».
«Όταν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, ίσως να είναι η στιγμή. Η Ραφαέλα είναι ότι καλύτερο που συνέβη. Με ηρεμεί, με καταλαβαίνει όταν κάνω κάτι χάλια.
«Πως το πήρε που πήγα σε στριπτιζάδικο; Βασικά θα εκνευριζόμουν αν πήγαινε σε στριπτιζάδικο για άνδρες με τις φίλες της.
«Δεν έχω κάνει κάτι κακό στο στριπτιτζάδικο, ακόμα κι αν έκανα λάθος που πήγα εκεί δύο ημέρες πριν από ένα παιχνίδι. Δεν ξέρω ακόμα για το πρόστιμο. Πρέπει να μιλήσω με τον Μαντσίνι».
Από την πλευρά της η Ραφαέλα, η φιλενάδα του Μπαλοτέλι, είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να παντρευτούμε, είμαστε ακόμα πολύ νέοι. Είναι σημαντικό ο ένας να τελειώσει τη δουλειά του. Μετά, γιατί όχι; Μπορεί να πάει σε ένα στριπτιτζάδικο, αν δεν κάνει κάτι κακό, με τους φίλους, αλλά πρέπει να πω ότι στο τέλος έρχεται πάντα πίσω σε μένα γιατί είμαι η αγαπημένη του».
Ο 21χρονος επιθετικός σχολιάζοντας τον αποκλεισμό του από την εθνική Ιταλίας, είπε: «Ήμουν πολύ απογοητευμένος. Συχνά λέω στα αποδυτήρια: Μπαρτσελόνα; Ρεάλ Μαδρίτης; Για μένα η πιο συναρπαστική φανέλα είναι της εθνικής ομάδας μου, για το συναίσθημα που θέλω να εκπροσωπώ την Ιταλία».
Πηγή: shootandgoal.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: