Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Κοινή απόφαση για Λέτο!!

Σκεφτείτε να μην είχε ο Ολυμπιακός τον Τζιμπούρ ή τον Μιραλάς από τις 15 Ιανουαρίου και για το υπόλοιπο πρωτάθλημα. Ή να μην είχε η ΑΕΚ τον Λεονάρντο και τον Λυμπερόπουλο. Ο ΠΑΟΚ τον Αθανασιάδη ή τον Σαλπιγγίδη. Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου.
Κοινή απόφαση για Λέτο
Ε, ο Παναθηναϊκός δεν έχει τον Λέτο και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα ρισκάρει να τον έχει έστω και για τα 90 λεπτά του ντέρμπι των ντέρμπι στις 18 Μαρτίου. Κι αυτό γιατί όταν οι ενοχλήσεις στο γόνατο συνεχίζονται ποιος μπορεί να πάρει την ευθύνη χρησιμοποίησης του Αργεντινού στον κρίσιμο αγώνα;
Το πρόβλημα της χονδροπάθειας στο γόνατο του Λέτο αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί με θεραπευτική αγωγή. Ο Παναθηναϊκός μέτραγε ήδη τις σοβαρές απώλειες των Νίνη και Χριστοδουλόπουλου και δεν ήθελε να βάλει κι άλλο παίκτη του στο χειρουργείο.
Φαντάζομαι πως και ο ίδιος ο Λέτο ήθελε να το αποφύγει και να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μετά από λίγη ξεκούραση. Ωστόσο και ο παίκτης, αλλά και το ιατρικό τημ του Παναθηναϊκού δείχνουν να υποτίμησαν το πρόβλημα.
Μόλις ο Λέτο αρχίσει να πιέζει τον εαυτό του σε ένα πιο βαρύ πρόγραμμα, οι ενοχλήσεις επανέρχονται. Η επίσκεψη σε έναν ή και περισσότερους γιατρούς στο εξωτερικό είναι επιβεβλημένη.
Η απόφαση που θα ληφθεί πρέπει να είναι κοινή. Ο Παναθηναϊκός υπολόγιζε στη… δαιμονισμένη φόρμα του Λέτο από την αρχή της σεζόν για την κατάκτηση του τίτλου.
Και μετά, ανεξάρτητα από το αν θα έπαιρνε ή όχι τον τίτλο, επιθυμούσε να γίνει ο 2ος Σισέ, σε ένα ακόμα δύσκολο οικονομικά καλοκαίρι για την ομάδα.
Σήμερα, ο Παναθηναϊκός έχει πέσει μέσα στον αρχικό (μισό) υπολογισμό για τη σημαντική βοήθεια που πήρε από τον Αργεντινό, αλλά όσο αυτός πονάει στο γόνατο είναι αδύνατο να ελπίζει στο άλλο σπουδαίο κομμάτι, αυτό της πώλησής του αλά Σισέ!
Οι πράσινοι, που είναι μέσα στο κόλπο του πρωταθλήματος, βλέπουν το πιο ισχυρό χαρτί της ομάδας να είναι έξω από το παιχνίδι. Το να μη μπορεί να βοηθήσει ο Λέτο στα ματς-φωτιά που υπάρχουν στο πρόγραμμα είναι σκληρό, αλλά ανθρώπινο.
Αν όμως, ο Λέτο υποχρεωθεί να μπει και στο χειρουργείο για να λυθεί το πρόβλημά του, τότε και ο ίδιος ο παίκτης ξέρει ότι δύσκολα θα κάνει την μεγάλη μεταγραφή για ένα καλύτερο πρωτάθλημα, όπως επιθυμούσε.
Μια τέτοια κίνηση θα τον έθετε αυτόματα εκτός μάχης για περίπου 5 μήνες, οπότε η επιστροφή του θα προσδιοριζόταν για τον Αύγουστο. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση η υγεία του αθλητή είναι αδιαπραγμάτευτη.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: