Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

«Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο»!

«Ο Ολυμπιακός τον πρώτο λόγο»
Τον Ολυμπιακό έχρισε φαβορί για τον τίτλο ο Νίκος Καρούλιας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού πρόσθεσε πως οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι από τους Πειραιώτες πριν τα προβλήματα απουσιών, όμως ακόμη κι έτσι δήλωσε αισιόδοξος πως το «τριφύλλι» μπορεί να πάρει τα δύο επόμενα ντέρμπι και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καρούλιας στην εκπομπή «Insiders» και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για την εξέλιξη της υγείας και το διάστημα που θα μείνει εκτός:
«Αναμενόμενο, γιατί η χονδροπάθεια μπορεί να αποδειχθεί το χειρότερο πρόβλημα για έναν αθλητή. Άλλα προβλήματα, όπως ο μηνίσκος, αποκαθίστανται, αλλά αυτό... Θυμηθείτε τον Ολισαντέμπε. Δεν ξέρω γιατί δεν το πήραν από την αρχή σοβαρά στην ομάδα, ελπίζω να περάσει με θεραπεία. Ο Φερέιρα έχει μεγάλο πρόβλημα επειδή δεν υπάρχουν αντικαταστάτες όσων λείπουν. Αυτό πλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Με τον ΠΑΟΚ δεν είχε παίκτη μπροστά. Ήταν ένα μικρό θαύμα από τον Φερέιρα αυτό που είχε γίνει μέχρι τώρα. Δεν έχουμε το βάθος του πάγκου του Ολυμπιακού. Εάν κατορθώσει –γιατί μπορεί να τα καταφέρει- να κάνει δύο νίκες θα πάρει και το πρωτάθλημα. Ο τεχνικός έχει δείξει πως από ψυχολογία παίρνει 9.5 με άριστα το 10. Είναι μια δύσκολη κατάσταση για την ομάδα, αλλά στη δεύτερη θέση θα γίνει μ ια γροθιά, θα συσπειρωθεί περισσότερο».

Για το πώς μπορεί να καλυφθεί η απουσία του Αργεντινού:
«Ο Τοτσέ έπρεπε να ξεκινήσει με τον ΠΑΟΚ γιατί χρειαζόταν η δύναμή του. Το έξυπνο τρικ με τον Λέτο ήταν καταπληκτικό αλλά χωρίς αυτόν έπρεπε να αλλάξει. Ο Χριστοδουλόπουλος δεν είναι τόσο δυνατός, χρειάζεται χώρο. Για τα δύο επόμενα ματς πρέπει να παίξει καλά ο Κατσουράνης αλλά και ο Σιμάο που είναι δύναμη για την ομάδα φέτος. Χρειάζεται όμως και παίκτης μέσα στην περιοχή».

Για τη μάχη του τίτλου:
«Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο. Σαν ενδεκάδες και χωρίς απουσίες κι έτσι όπως είχε φτιάξει την ομάδα ο Φερέιρα, ήταν ισοδύναμοι ίσως και καλύτερος Παναθηναϊκός. Τώρα έχει σαφές προβάδισμα ο Ολυμπιακός, αυτό είναι γεγονός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: