Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Δύο παροπλισμένοι κι ένας στα χακί!!

Δύο παροπλισμένοι κι ένας στα χακί
Με τον γνωστό αγχωτικό τρόπο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Αφού Μαλεζάς και Λάζαρ αποχώρησαν με (μικρο)προβλήματα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, ωστόσο δεν εμπνέεται ανησυχία για την κατάστασή τους. Στα χακί ο Αθανασιάδης.

Ο διεθνής αμυντικός δεν ακολούθησε την προπόνηση, καθώς έχει μαζέψει υγρό το γόνατό του, ενώ το γεγονός ότι έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε κάρτες) με τους Αρκάδες θα του επιτρέψει να ξεκουραστεί καθώς είναι ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής την φετινή περίοδο.

Όσο για τον Ρουμάνο μέσο, κι αυτός έχει κληθεί να σηκώσει βαρύ φορτίο από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στον οπίσθιο μηριαίο δεν προκαλούν -σε πρώτη φάση τουλάχιστον- ανησυχία.

Από τη Νέα Μεσημβρία απουσίαζε δικαιολογημένα ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος παρουσιάστηκε στην στρατιωτική μονάδα του Μαυροδενδρίου Κοζάνης, ωστόσο μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας για διεθνείς αθλητές δεν θα χρειαστεί να λείψει από τις υποχρεώσεις του «Δικέφαλου».

* Φιλικό με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα (16:00) στον Εύοσμο και όχι προπόνηση περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα.

** Αναλυτικά που θα εκτίσουν τις ποινές τους όσοι συμπλήρωσαν κάρτες: Φωτάκης (με Κέρκυρα και ΠΑΣ Γιάννινα), Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΣ Γιάννινα), Μαλεζάς (με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα).

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: