Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Δίωξη για το "κομάντο"!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση κατά του διαιτητή Βοσκάκη μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι πιθανές "καμπάνες".
Δίωξη για το "κομάντο"!
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Βοσκάκη. Σε αυτή έκανε λόγο μέσα σε άλλα για "πονηρή διαιτησία" χαρακτηρίζοντας τον ρέφερι του αγώνα "κομάντο"!

Όμως, η ανακοίνωση των "πράσινων" είχε ως αποτέλεσμα να ασκηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Πετρόπουλο πειθαρχική δίωξη στο "τριφύλλι". Η ποινή μπορεί να είναι επίπληξη ή στη χειρότερη κάποιο χρηματικό πρόστιμο.
Θυμίζουμε ότι για την Πέμπτη έχει κληθεί σε απολογία και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για τις δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

"Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε:

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Πανιώνιος για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25παρ.1 και 4 του ΠΚ της ΕΠΟ (αγώνας Πανιώνιος-Ατρόμητος Αθηνών, 3/3/2012).

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25παρ.1 και 4 του ΠΚ της ΕΠΟ (αγώνας Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, 4/3/2012)".

Δεν υπάρχουν σχόλια: