Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

«Μας έδειραν μπράβοι του Ηρακλή»!!

Απίστευτα πράγματα καταγγέλουν οι παίκτες του Γαζώρου, Κοσμίδης και Άγγος, που δήλωσαν ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή, ξυλοκοπήθηκαν από μπράβους του «Γηραιού»!
«Μας έδειραν μπράβοι του Ηρακλή»!
Δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που τους συνέβη οι παίκτες του Εθνικού Γαζώρου, Θόδωρος Άγγος και Δήμος Κοσμίδης, κατά την ανάπαυλα του παιχνιδιού με τον Ηρακλή (1-1) στο Καυτατζόγλειο Στάδιο. Σ' εκείνο το σημείο η ομάδα τους βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και δήλωσαν ότι γι' αυτό το λόγο πιθανότατα, μπράβοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης τους έριξαν μπουνιές στο στομάχι!
Συγκεκριμένα ο Δήμος Κοσμίδης δήλωσε πως: «Θα ήθελα ως παίκτης του Γαζώρου να καταγγείλω απερίφραστα τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Ηρακλή. Ζήσαμε πρωτόγνωρα πράγματα στα αποδυτήρια του Καυτανζογλείου και κυρίως χωρίς καμία πρόκληση, χωρίς να έχουμε κάνει το παραμικρό.
Μας δείρανε χωρίς λόγο! Μιλάμε για τριτοκοσμικές καταστάσεις. Εμείς απλά κερδίζαμε ως τότε με 0-1 και μας όρμηξαν κανονικά δυο άνθρωποι του Ηρακλή και τρεις-τέσσερις μπράβοι! Εγώ δέχθηκα αρκετές δυνατές γροθιές στο στομάχι και πονάω ακόμα, ενώ είδα επίσης να χτυπάνε τους συμπαίκτες μου, Αγγελόπουλο και Κουκόλη. Ευτυχώς που δεν πάθαμε τίποτα χειρότερο! Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να τύχει σε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή και απλά ντρέπομαι».
Όσο για τον Θόδωρο Άγγο που είναι και αρχηγός του Γαζώρου, είπε απ' τη μεριά του: «Είτε είναι μικρή είτε μεγαλύτερη μια ομάδα, δε μπορεί να συμπεριφέρεται έτσι. Ακόμα δε περισσότερο όταν έχει τη δυναμική και το ειδικό βάρος του Ηρακλή. Δεν έπρεπε να γίνουν όλα αυτοί οι προπηλακισμοί και οι επιθέσεις, δεν τους τιμούν. Είδα δυο μικρά παιδιά, τους Κοσμίδη και Παλάσκα να τρώνε ξύλο, επειδή η ομάδα τους... τολμούσε να κερδίζει.
Τέτοιες συμπεριφορές γυρνούν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Στη φυσούνα βρίσκονταν άτομα που δεν είχαν καμία απολύτως δουλειά να βρίσκονται σε εκείνο το χώρο. Η Αστυνομία κυριολεκτικά κοιτούσε αμέτοχη και παρενέβη σχεδόν ένα δεκάλεπτο μετά. Από τους παίκτες του Ηρακλή δεν έχουμε κανένα παράπονο, μόνο από τέσσερα-πέντε άτομα που επιχείρησαν να μας τρομοκρατήσουν».
Πηγή: sentra-goal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: