Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μπορεί και χωρίς σταρ ο Μπόλονι!!

Για να τα λέμε όλα, πάντως, ο Μπόλονι έχει βγει τεφαρίκι για τον ΠΑΟΚ. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα αποτελέσματα που έχει κάνει φέτος ο Δικέφαλος σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Μπορεί και χωρίς σταρ ο Μπόλονι!
Αλλά και για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος προπονητής είναι προσαρμοστικός. Στην αρχή, δηλαδή, παρέλαβε μια ομάδα με αστέρια τον Βιεϊρίνια, αλλά και τον Κοντρέρας. Πάνε αυτοί. Φύγανε.
Ο Μπόλονι, όμως, δεν το έβαλε κάτω. Το αντίθετο! Πάλεψε, παρά τα οικονομικά κι αγωνιστικά προβλήματα, και αθόρυβα κατάφερε να φέρει τον ΠΑΟΚ στην 3η θέση, να έχει κάνει σημαντικές νίκες, αλλά και να αποχαιρετήσει την Ευρώπη με ψηλά το κεφάλι.
Κατάφερε, μάλιστα, να πάει στο ματς με τον Παναθηναϊκό με πολλούς Έλληνες. Και, μάλιστα, με κάποιους να είναι πιτσιρικάδες. Και του βγήκε του Μπόλονι. Όπως, βέβαια, μεγάλη εμφάνιση κάνανε ο Χαλκιάς με τον Σαλπιγγίδη.
Από την μια, λοιπόν, δεν έχει πρόβλημα αν φύγουν αστέρια, όπως ο Βιεϊρίνια, από την άλλη δουλεύει με τους πιτσιρικάδες που έχουν ταλέντο, ενώ ταυτόχρονα παίρνει ό,τι καλύτερο μπορεί από άλλους παίκτες, όπως ο Χαλκιάς ή ο Σάλπι.
Μικρό πράγμα είναι αυτό; Με τα ψέματα ο Μπόλονι κρατάει την ομάδα σε μια αξιοπρεπή κατάσταση.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: