Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Κρυφά συμβόλαια και …αφαίρεση τίτλων!

Ακόμη και με αφαίρεση τίτλων κινδυνεύει η Ρέιντζερς, με τη διοργανώτρια Αρχή της σκωτσέζικης Πρέμιερ να ανακοινώνει τη διεξαγωγή ενδελεχούς έρευνας για πληρωμές παικτών του συλλόγου, «κάτω από το τραπέζι».

Τα προβλήματα των «τζερς» δεν έχουν τέλος, αφού μετά την υπαγωγή τους σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης, μια νέα υπόθεση έρχεται να βαρύνει το σύλλογο.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια Αρχή της σκωτσέζικης λίγκας ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε έρευνα για «κρυμμένα συμβόλαια και για πληρωμές παικτών με αδιαφανή τρόπο», την ώρα που το ίδιο θα κάνει και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

Πρώην στέλεχος της διοίκησης της Ρέιντζερς αποκάλυψε ότι η ομάδα έχει ωφεληθεί στο παρελθόν από παράνομες οικονομικές συναλλαγές με ποδοσφαιριστές, με συμβόλαια που δεν είχαν κατατεθεί, από το 1998 και μετά. Μάλιστα, ο Χιου Άνταμ τόνισε ότι «άλλα ποσά φαίνονταν στα συμφωνητικά και άλλα έφταναν στα χέρια των ποδοσφαιριστών».

Από την πλευρά του, ο σύλλογος της Γλασκώβης αναμένεται να αρνηθεί τις κατηγορίες, οι οποίες ενδέχεται να οδηγήσουν ακόμη και σε αφαίρεση τίτλων από την ομάδα, με τον Νιλ Ντονκάστερ, εκτελεστικό διευθυντή της λίγκας, να μην αποκλείει αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: