Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Όσα ο ΠΑΟ κι η ΑΕΚ. Ή, όσα ο ΠΑΟΚ κι ο Άρης!

Mαγκιά είναι η φετινή συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού, τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο κι εκτός έδρας, στα λίγα ματς που επιτρέπεται η μετακίνηση. Γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος.
Όσα ο ΠΑΟ κι η ΑΕΚ. Ή, όσα ο ΠΑΟΚ κι ο Άρης!
Μαγκιά είναι ακριβώς να μην κάνεις επεισόδια. Γιατί να κάνεις επεισόδια; Για να στερείται η ομάδα σου τη βοήθεια του κόσμου της; Για να πάνε στράφι τα ωραία λεφτά που δίνει από το υστέρημά του ο κάθε οπαδός για το διαρκείας του;

Δηλαδή, είναι πιο ωραία φέτος που ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία τιμωρία στην έδρα του η, ήταν πιο ωραία πέρσι που έπαιξε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια κι άλλα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών; Έστω κι αν οι τρεις από τις τέσσερις τιμωρίες προέρχονταν από…πρόπερσι, δεν έπαυαν να ήταν τιμωρίες.
Και σε αυτές τις περιπτώσεις τιμωρούνται και οι ομάδες, αλλά και οι οπαδοί. Εδώ δεν είναι ωραίο που βλέπουμε μπάλα τόσα χρόνια χωρίς οπαδούς της άλλης ομάδας. Φανταστείτε πως είναι να μην υπάρχουν οι οπαδοί ούτε καν του γηπεδούχου. Έβλεπες την Κυριακή το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ. Χωρίς κόσμο, τι ντέρμπι ήταν αυτό; Και το αποτέλεσμα; Διπλό.
Ρίξτε και μία ματιά στα εισιτήρια των αγώνων του φετινού πρωταθλήματος, όπως τα έχει η Λίγκα στην ιστοσελίδα της;
Ο Ολυμπιακός έχει μέσο όρο 21.500 στο Καραϊσκάκη. Όσα έχουν μαζί ο ΠΑΟ (14.300) και η ΑΕΚ (7.400) στο ΟΑΚΑ. Η, αλλιώς, περισσότερα απ΄ όσα έχουν μαζί ο ΠΑΟΚ (12.600) στην Τούμπα κι ο Άρης (8.200) στο Χαριλάου!!! sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: