Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Διαψεύδουν στον Ηρακλή!!

Ο Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς παικτών του Εθνικού Γαζώρου ότι ξυλοκοπήθηκαν στα αποδυτήρια του Καυτανζογλείου από "μπράβους" των "κυανολεύκων".
Διαψεύδουν στον Ηρακλή
Αναλυτικά:
"Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει πως οι διάφορες καταγγελίες των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Γαζώρου οι οποίοι επικαλέστηκαν ότι δέχτηκαν προπηλακισμούς στα αποδυτήρια του Καυτανζογλείου, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας τους. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει αποδείξει στα 104 χρόνια ιστορίας του το φιλόξενο πνεύμα που τον διακρίνει σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε και απέναντι σε όλες τις ομάδες που βρέθηκαν στο δρόμο του. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι σωματείο που το χαρακτηρίζει η ευπρέπεια στη συμπεριφορά και ο σεβασμός στον αντίπαλο.
Καλό θα είναι οι ποδοσφαιριστές του Γαζώρου εφόσον θέλουν να καταγγείλουν τα δήθεν περιστατικά να το κάνουν με ονόματα και όχι με δηλώσεις και αερολογίες στα ΜΜΕ, σπιλώνοντας το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ και δημιουργώντας θέμα εκ του μη όντος. Η προσπάθεια που κάνουν κάποιοι κατηγορώντας αδίκως τον ΗΡΑΚΛΗ έχει ως αποτέλεσμα το αντίθετο από που προσδοκούν, γιατί ο ΗΡΑΚΛΗΣ τα διαπιστευτήρια φιλοξενίας τα έχει δώσει κατά επανάληψη στο παρελθόν και έχουν αναγνωριστεί επανειλημμένως".

Δεν υπάρχουν σχόλια: