Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η δύναμη της Τούμπας και το +2 με ΠΑΟ!!

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για το σχήμα που θα πρέπει να παρατάξει ο Λάζλο Μπόλονι τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για να πάρει το προβάδισμα.
Η δύναμη της Τούμπας και το +2 με ΠΑΟ
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι από τις ξεκούραστες ομάδες των πλέι οφ. Το αντίθετο... Αρκετοί παίκτες θα χρειαστούν πολλές εβδομάδες... αποθεραπείας (μετά των τέλος των υποχρεώσεων) για να έρθουν στα ίσα τους. Πάνω σε αυτήν τη βάση οι επιλογές τού Λάζλο Μπόλονι θα παίξουν μεγάλο ρόλο για τη θέση που θα τερματίσει ο «Δικέφαλος». Καλό είναι να εμπιστεύεται συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και να έχει μεγάλη «καψούρα» μαζί τους, όμως και η φρεσκάδα της ομάδας είναι αναγκαία. Το καλό ξεκίνημα των πλέι οφ (με 4β.) μπορεί να αλλάξει άρδην με μια εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό...

Γι΄ αυτό το λόγο και ο Ρουμάνος κόουτς θα πρέπει «πονοκεφαλιάσει» αρκετά προκειμένου να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα στο μεθαυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Είναι αναγκαίο να ρισκάρει, αν χρειαστεί. Είναι καλός ο Γκαρσία, είναι η «σημαία» της ομάδας, όμως είναι κουρασμένος και φαίνεται... Ας παίξει ο Ίβιτς από την αρχή και ας γυρίσει στα αμυντικά χαφ ο Φωτάκης μαζί με τον Λάζαρ. Αν κι αυτός δεν έχει ανάσες, τότε ας μπει ο Μπαλάφας, ο Παναγιωτούδης... Με την εμμονή του να μη βγάζει ορισμένους παίκτες από την ενδεκάδα παρά για καλό, τούς κάνει κακό. Τους εκθέτει...

Ο Μπόλονι έχει αποδείξει, όσο καιρό βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ και τον γνωρίζουμε καλύτερα όλοι εμείς, ότι είναι ικανότατος προπονητής και πολύ έξυπνος άνθρωπος. Ομως οι δύο συνεχόμενοι αγώνες με τον Παναθηναϊκό (Τούμπα και ΟΑΚΑ), μέσα σε λίγες μέρες, θα κρίνουν κατά πολύ το μέλλον του – καλώς ή κακώς – στην ομάδα.

Αν ο ΠΑΟΚ, την προσεχή Πέμπτη, κερδίσει τον Παναθηναϊκό των πολλών (και κάθε τύπου) προβλημάτων, τότε θα έχει πάρει το προβάδισμα του «+2» από τους «πράσινους» και ποιος τον... πιάνει. Επιπροσθέτως ο Μπόλονι θα πάρει τα πάνω του, οι παίκτες θα έχουν τον αέρα τού... πρωταθλητή και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα αποκτήσουν ξανά την απαραίτητη «κάψα» τους για τη διάκριση της ομάδας.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: