Τρίτη 8 Μαΐου 2012

«Ο ΠΑΟΚ έφερε τσάμπα ισοπαλία»

Ο Ηλίας Ατματζίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην «Στη Σέντρα» για την εικόνα που έχει από τα φετινά πλέι οφ, τονίζοντας ότι όλες οι ομάδες βρίσκονται σε κακή κατάσταση και ξεκινούν πλέον από την ίδια αφετηρία.

Για τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ: «Θα έλεγα ότι ανατρέπει τα δεδομένα. Πρόσφατα είχα πει ότι όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι. Το προβάδισμα του Παναθηναϊκού δεν έχει νόημα, όλοι ξεκινάν από την ίδια αφετηρία. Αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε το διπλό θα είχε το προβάδισμα».


Για το παιχνίδι Ατρόμητος – ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έφερε τσάμπα ισοπαλία. Στο πρώτο ημίχρονο μου άρεσε, ενώ στο δεύτερο όχι. Νομίζω ότι ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσε να το πάρει».


Για το τι πιθανότητες έχουν οι ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ για την κατάληψη της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League: «Ο μόνος που βγαίνει εκτός διεκδίκησης είναι ο Ατρόμητος, οι άλλοι τρεις έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Η ΑΕΚ δεν πείθε, ενώ ο ΠΑΟ είναι μεγάλη απογοήτευση. Όλες οι ομάδες είναι σε κακή κατάσταση».

Για το παιχνίδι της Πέμπτης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα: «Αν χάσει ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι,. Δεν θα έχει κουράγιο για τη συνέχεια. Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Για τον ΠΑΟΚ η νίκη θα είναι μονόδρομος, ενώ για τον Παναθηναϊκό θα είναι ευκαιρία να ανακάμψει. Θα κριθεί στα σημεία».


Για το πρόβλημα που διακρίνει στην ομάδα του Δικεφάλου»: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρόβλημα. Είναι καλύτερος εκτός από εντός έδρας. Έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές και θέλουν χώρο για να παίξουν. Οι αντίπαλοι κλείνονται στην Τούμπα και δεν μπορεί να επιτεθεί, ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που χτυπάει στον αιφνιδιασμό. Βέβαια ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα και δεν θα κλειστεί πίσω, όπως άλλες ομάδες».

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο Ατρόμητος βρέθηκε πολύ ψηλά στη βαθμολογία, κατά την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: «Όλες οι ομάδες πετούν ευκαιρίες. Είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να τερματίζουν πιο πάνω ο Ατρόμητος].


Κάνοντας την δική του πρόβλεψη για το ντέρμπι της Πέμπτης στην Τούμπα: «Νομίζω λόγω έδρας ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά στη νίκη, όμως τον ΠΑΟ λόγω κατάστασης δεν μπορούμε να τον εκμηδενίζουμε. Στα ντέρμπι ανασταίνονται και οι νεκροί».


Στον επίλογό του επισήμανε: «Είναι πρόκληση για έναν αθλητή να αγωνίζεται μέσα σε μια γεμάτη Τούμπα, ειδικά όταν ήμουν αντίπαλος».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: