Τρίτη 8 Μαΐου 2012

''Μπήκαμε στο κόλπο!''

Με τη νίκη της κόντρα στον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ μπήκε στο κόλπο των πλέι οφ, αλλά δεν πρέπει να επαναπαύεται, σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μάκο.
 ''Μπήκαμε στο κόλπο!''
«Το είχαμε πει μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ότι με νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό θα μπούμε και πάλι στο... κόλπο. Το άλλο αποτέλεσμα ευτυχώς μας ευνόησε. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε από την καλή εμφάνιση. Πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος και πείσμα για να πάρουμε τη νίκη με τον Ατρόμητο. Μέχρι το τέλος των play offs δεν θέλουμε να έχουμε τραυματισμούς ή τιμωρίες με κάρτες», δήλωσε αρχικά ο αμυντικός μέσος της Ένωσης.
Σχολιάζοντας την παρουσία του Φερνάντο Σάντος στην εξέδρα είπε: «Με χαροποιεί που σημείωσα το πρώτο γκολ. Από εκεί και πέρα δεν θα αγχωθώ με την κλήση μου στην εθνική. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να νιώσω το ίδιο με το Μουντιάλ που ήμουν στις προεπιλογές και κόπηκα στο τέλος. Προφανώς και θέλω πολύ να είμαι στο Euro. Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε; Αλλά δεν είναι κάτι που με αγχώνει».
Για τον τραυματισμό του, απάντησε: «Δεν είναι κάτι σοβαρό. Το κακό είναι πως υπάρχουν λίγες μέρες για το επόμενο παιχνίδι. Θα κάνω ότι μπορώ για να είμαι έτοιμος για τον Ατρόμητο».
Για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ, ο Γρηγόρης Μάκος, δήλωσε καταλήγοντας: «Ο βασικός μας στόχος είναι να τελειώσει θετικά το αγωνιστικό στα play offs. Σίγουρα μας απασχολούν οι διοικητικές εξελίξεις, αλλά προέχει το τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: