Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μέσι: «Ευχαριστώ για όλα τον Γκουαρντιόλα»

Μέσι: «Ευχαριστώ για όλα τον Γκουαρντιόλα»
Τον λόγο για τον οποίο πήγε και αγκάλιασε τον Πεπ Γκουαρντιόλα στο πρόσφατο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ εξήγησε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός σε ένα από τα τέσσερα γκολ που σημείωσε απέναντι στη συμπολίτισσας πήγε στο μέρος του 41χρονου προπονητή και θέλησε με αυτό τον τρόπο να τον βοηθήσει για την πρόοδο που είχε μαζί του στην καριέρα του.

«Ένιωσα την ανάγκη να αγκαλιάσω τον Πεπ και να τον ευχαριστήσω για όσα έχει κάνει για εμένα, επειδή όλα έχουν βγει σε καλό. Ο Γκουαρντιόλα ήταν πολύ σημαντικός στην καριέρα μου. Σας ευχαριστώ και θέλω να επωφεληθώ για να ευχαριστήσω όσους είναι χαρούμενοι με τα γκολ που έχω πετύχει», ανέφερε αρχικά ο διεθνής παίκτης και συνέχισε για τον Καταλανό προπονητή:

«Τον ευχαριστώ ολόψυχα τον Πεπ για όσα μου έχει δώσει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Λόγω αυτής της συγκίνησης που είχα, δεν ήθελα να είμαι στη συνέντευξη Τύπου. Ήξερα ότι θα φαίνονται να τα θλιμμένα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών και για αυτό τον λόγο αποφάσισα να μην παρευρεθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: