Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μόνο έτσι θα πετύχει το σχέδιο Αλαφούζου!!

Μόνο έτσι θα πετύχει το σχέδιο Αλαφούζου
Γίνεται πολύ κουβέντα τις τελευταίες ημέρες για το ποιοι είναι αυτοί που έχουν βοηθήσει οικονομικά τον κύριο Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να συγκεντρώσει τα 4 εκατ. ευρώ που θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ για να υπάρξει η πρώτη ανάσα και η πρώτη εξόφληση των οφειλόμενων προς παίκτες και προμηθευτές.

Του Μιχάλη Τσόχου

Αφού διευκρινίσω ότι σε αυτά τα 4 εκατ. ευρώ θεωρητικά δεν υπάρχουν χρήματα του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος τις επόμενες ημέρες λογικά θα βάλει το 1,7 εκατ. ευρώ για το οποίο είχε δεσμευτεί, θα αναρωτηθώ όπως όλοι, ποιοι είναι αυτοί που βάζουν αυτά τα χρήματα;

Ο κύριος Αλφούζος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι αυτοί που τα βάζουν είναι επιχειρηματίες δεν θέλουν να αποκαλυφθεί το όνομά τους. Αυτό έχει δημιουργήσει υπόνοιες και μία φημολογία ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων προέρχεται από τον ίδιο τον Τζίγκερ; Δεν έχω την αίσθηση ότι είναι έτσι, όσοι όμως το πιστεύουν όσο δεν αποκαλύπτεται το όνομα ή τα ονόματα όσων έχουν βάλει αυτά τα 4 εκατ. ευρώ τόσο θα αισθάνονται ότι δικαιώνονται, ή τέλος πάντων τόσο θα μεγαλώνει η αμφιβολία για το τι ακριβώς γίνεται στον ΠΑΟ.

Και όταν κάποιος έχει τέτοιου είδους αμφιβολίες δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να βάλει τα ευρώ του, λίγα ή πολλά για να στηρίξει μία νέα προσπάθεια. Θέλω να πω ότι ο ανώνυμος φίλος του ΠΑΟ που θα κληθεί να βάλει τα λεφτά του, είτε αυτά είναι 200 ευρώ, είτε είναι 10.000 ευρώ θα πρέπει να ξέρει τα πάντα, να είναι όλα στο φως και να μην υπάρχουν μυστήρια.

Μόνο σε αυτή την περίπτωση έχει κάποιες πιθανότητες να πετύχει αυτό το φιλόδοξο, αλλά έντιμο σχέδιο του Γιάννη Αλφούζου. Διότι αν αρχίσουν πάλι να κυκλοφορούν οι φήμες του τύπου πίσω από τα 4 εκατ. ευρώ είναι Αραβες, ο Τζίγκερ, οι Ρώσοι ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, τότε δύσκολα θα πειστεί ο απλός φίλος του ΠΑΟ να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: