Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η ρεβάνς του Βασιλακόπουλου!!

Ο Ναρ Ζανολίν μαζί με τον Ντέιβιντ Μπάουμαν «πούλησαν» τον Γιώργο Βασιλακόπουλο το 2010 κι έτσι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μπάσκετ δεν έγινε πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Η ρεβάνς του Βασιλακόπουλου
Δύο χρόνια μετά, ο Βασιλακόπουλος πήρε την άτυπη ρεβάνς, γιατί οι πληροφορίες του αναφέρουν πως πίσω από την αποπομπή του Γενικού Γραμματέα της FIBA Europe βρίσκεται -και- ο ισχυρός ανήρ του ελληνικού μπάσκετ.
Είναι γεγονός ότι με τον Μπάουμαν και την FIBA World αποκαταστάθηκαν άμεσα οι σχέσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου, σε τέτοιο βαθμό που οι δικές του προτάσεις από τον περασμένο Νοέμβριο, να υλοποιούνται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Γιατί δική του ιδέα είναι τα Ευρωμπάσκετ ανά τέσσερα χρόνια, όπως και τα προκριματικά μεσούσης της περιόδου.
Αλλο είναι το θέμα μας. Το αντίο του Ζανολίν αλλάζει τους συσχετισμούς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και αποτελεί μια καλή είδηση για την Ελλάδα, που βρισκόταν απέναντι στον Καναδό και την παρέα του. Μαζί με τον Ζανολίν θα αποχωρήσουν σιγά, σιγά και οι συνεργάτες του και θα προκύψουν ανακατατάξεις. Εδώ και αρκετό καιρό, οι μεγάλοι της Ευρώπης δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν την κατάσταση στα δικά τους χέρια, γι αυτό και «κλείστηκε» το ραντεβού εννέα ομοσπονδιών, ανάμεσά τους και η ελληνική, στο Μόναχο. Και πάρτε πλέον ως δεδομένο ότι τα Ευρωμπάσκετ θα γίνονται στο μέλλον κάθε τέσσερα χρόνια.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: