Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μπράβο… αλλά μέχρι εδώ!!

Μπράβο… αλλά μέχρι εδώ!
Τη χαρά του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Μισέλ Πλατινί, για το φετινό επίτευγμα της Γιουβέντους, η οποία κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο πρώην παίκτης των «μπιανκονέρι» αν και δήλωσε πως η καρδιά του ανήκει στη «Γηραιά Κυρία», τόνισε πως η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη ώστε να κάνει την έκπληξη και να διακριθεί στο Champions League τη σεζόν 2012-2013.

«Είμαι εντελώς ουδέτερος ως πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, αλλά η καρδιά μου συνεχίζει να χτυπά για τη “Γιούβε” και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αυτή η επιτυχία τους αξίζει και με το παραπάνω και τους συγχαίρω», δήλωσε ο 56χρονος Γάλλος και πρόσθεσε:

«Το Champions League, όμως, είναι κάτι διαφορετικό. Είναι αλλιώς να κερδίζεις στη χώρα σου και αλλιώς να επικρατείς στην Ευρώπη. Πραγματικά δεν πιστεύω πως η Γιουβέντους στη έξοδό της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση την επόμενη χρονιά θα καταφέρει να κερδίσει το τρόπαιο. Οι παίκτες χρειάζονται χρόνο να “ωριμάσουν”. Τα πράγματα ήταν εύκολα για αυτούς φέτος, γιατί αγωνίζονταν μόνο σε εγχώριες διοργανώσεις και δεν είχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: