Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Στάση αναμονής κρατούν οι παίκτες!!

Η ρευστή κατάσταση στον Άρη έχει δημιουργήσει έντονη ανησυχία στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορεί να έχουν ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις αλλά δε μπορούν να χαλαρώσουν.
Στάση αναμονής κρατούν οι παίκτες
Η αναβολή της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών παρατείνει την αγωνία για τη λήψη απόφασης και την παρουσίαση λύσεων ώστε να ξεφύγει ο ΑΡΗΣ από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Οι υποχρεώσεις είναι μεγάλες και δεν αναβάλλονται, αντίθετα όσο περνά ο χρόνος συσσωρεύονται, και η υπομονή των παικτών βοηθά στο να αποφευχθούν σε μικρό χρονικό διάστημα τα χειρότερα.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι περιπτώσεις παικτών που έρχονται στο προσκήνιο είναι αυτές των Ντίκο και Φατί. Οι ενέργειες που έγιναν αναμένεται να δώσουν ένα χρονικό διάστημα γα τους απαραίτητους ελιγμούς ώστε να συγκεντρωθούν και τα ανάλογα ποσά.
Αυτές οι δύο όμως δεν είναι και οι μοναδικές αφού η ανησυχία είναι έκδηλη. Πιο εγκρατείς στις αντιδράσεις τους είναι οι Έλληνες και κυρίως αυτοί οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και έχουν συνυφασμένο το μέλλον τους με τους Κίτρινους. Στον αντίποδα, και δεν είναι λίγες αυτές οι περιπτώσεις, όσοι έχουν εκφράσει τάσεις φυγής, είτε τα συμβόλαιά τους ολοκληρώθηκαν (με εξαιρέσεις τους Λαζαρίδη και Ακόστα) η υπομονή δεν αναμένεται να αποτελέσει το κύριο στοιχείο στις διαπραγματεύσεις μαζί τους.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: