Τρίτη 8 Μαΐου 2012

"Ουαί και αλίμονο..."!

"Δεν είμαστε οφθαλμός αντί οφθαλμού", δήλωσε ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία του Ατρόμητου. "Γιατί κάνουν υποδείξεις στον Μπόλονι;".
"Ουαί και αλίμονο..."!
Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τονουσίδης στο ''Sport 103 fm'':
Για την ένταση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Χθες με τον Ατρόμητο είχαμε κάποια γεγονότα. Μπροστά από τη διοίκηση κάθισαν κάποιοι με προσκλήσεις δημιουργήθηκε μία ένταση λόγω κάποιων συνθημάτων για τη Θεσσαλονίκη. Ήταν της στιγμής. Στο τέλος υπήρχε μία ένταση στη φυσούνα με τον προπονητή μας. Δεν ξέρω γιατί τα έχουν βάλει όλοι μαζί του. Ο άνθρωπος δε θέλει να τον πειράζει κανείς. Ούτε σεκιούριτι ούτε Αστυνομία. Ζει το ματς και δεν κατάλαβα θα του κάνουν οι άλλοι μαθήματα συμπεριφοράς;
Και με τον Σαλπιγγίδη ασχολήθηκαν οι φίλοι του Ατρομήτου. Είδα και τις δηλώσεις παράγοντα του Ατρομήτου. Οι έδρες της Θεσσαλονίκης φέτος έχουν πάρει εύσημα από παντού. Έχουν και 30.000 κόσμο και δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με τους 2.000. Και να λες ότι πετάνε νιπτήρες; Δε μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα».
Για την συμπεριφορά του Λάζλο Μπόλονι: «Δε μου αρέσουν αυτές οι συμπεριφορές. Να μας κάνουν υποδείξεις για τον προπονητή, πως θα μετακινηθούμε, τι θα πούμε και τι θα κάνουμε... Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Ατρόμητος στην Τούμπα. Ακόμα και στο Κύπελλο, που έγινε ένας χαμός για τη δική μας την ομάδα. Δεν είχε κανένα πρόβλημα ο Ατρόμητος, ούτε καμία άλλη ομάδα, φέτος στην Τούμπα. Και είμαστε περήφανοι για αυτό. Έχουμε διδαχτεί από την Ευρώπη και κοιτάζουμε μπροστά. Δεν είμαστε οφθαλμός αντί οφθαλμού. Γιατί αν το κάνουμε αυτό ουαί και αλίμονο...
Είναι άσχημο, 15 άνθρωποι να λένε στον Μπόλονι τι να κάνει. Ήμουν εγώ εκεί, δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να μας κάνουν υποδείξεις. Από αυτό «τρελαίνεται» ο κ. Μπόλονι. Όταν βλέπει έναν όχλο να του κάνει υποδείξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: