Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Άμεσα τα 4,2 εκ, «τρέχει» την μεταβίβαση!!

Τα 4,2εκ. της ομάδας Αλαφούζου θα μπουν άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ ενώ ο «mr.ΣΚΑΙ» επιθυμεί την άμεση μεταβίβαση, ακόμη και μέσα στον Ιούνιο, του 54,7 στο «Σωματείο».
Άμεσα τα 4,2 εκ, «τρέχει» την μεταβίβαση
Κατά την διάρκεια της Γ.Σ, ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για ένα οικονομικό «όριο» το οποίο θα πρέπει να συγκεντρώσει το «Σωματείο» για να παραχωρηθεί το 54,7% της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Αυτό το όριο θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες έπειτα από μία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο, το αρχικό ποσό που έχει συγκεντρώσει είναι στα 4.2 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το ποσό θα είναι άμεσα διαθέσιμο για τις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού», ώστε να καλυφθούν οι οφειλές μέχρι 31/12/2011 και να έχουν πιθανότητες οι «πράσινοι» να πάρουν την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ. Ο Αλαφούζος θεωρεί δεδομένο πως θα «πιάσει» το όριο του Τζίγγερ άμεσα και για αυτό θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα χρήματα πριν την οριστική μεταβίβαση.Μια μεταβίβαση που σύμφωνα με τα λεγόμενα του «mr. ΣΚΑΙ» για φορολογικούς λόγους θα μπορούσε να πάρει και ένα δεκάμηνο. Ο ίδιος, πάντως, θεωρεί πως αυτό μπορεί να γίνει μέσα στον Ιούνιο και το «Σωματείο» να γίνει μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού.
Κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την βοήθεια ενός μεγάλου κομματιού του κόσμου, το οποίο αν δεν αποχωρήσει η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι σχεδόν απίθανο να βάλει το χέρι στην τσέπη.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: