Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Σου το' χει ξανακάνει ο Κλωναρίδης!...

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει για τη «φωτιά» που έβαλε στα πλέι οφ η νίκη της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, αλλά και για τη σύμπτωση με τον Κλωναρίδη!
Σου το' χει ξανακάνει ο Κλωναρίδης!...
Με την ψυχή του Νίκου Γεωργέα! Η ΑΕΚ δεν είχε να βάλει στο γήπεδο την ποιότητα που έβαλε ο Φερέιρα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Ο Κωστένογλου έστειλε στο γήπεδο δέκα έλληνες τους οποίους πριν είχε φορτίσει συναισθηματικά. Γνωστά κόλπα ενός ελληνόψυχου και θρησκευόμενου προπονητή.
Εδώ που τα λέμε χρειάζεται και ολίγη μεταφυσική για να σταθεί με επάρκεια στο ματς ο Μπουγαϊδής. Για να τρέχει σαν έφηβος ο 35χρονος Γεωργέας που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.
Η ΑΕΚ με παλικαριά και πάθος έκρυψε τις αγωνιστικές αδυναμίες της και εξέθεσε τον... μπλαζέ Παναθηναϊκό.
Ο Φερέιρα τους το είχε πει καθαρά την περασμένη εβδομάδα: Αν είστε όπως με τον Ατρόμητο και δεχτείτε πρώτοι γκολ αποκλείεται να το γυρίσετε. Δεν δάγκωνε τη γλώσσα του καλύτερα.
Ενας φαφλατάς Παναθηναϊκός νόμισε ότι αρκεί το ειδικό βάρος των παικτών του για να πάρει τη νίκη.
Το μόνο που κατάφερε ήταν να συνεχίσει το σερί των κακών εμφανίσεων που τον οδήγησαν στην καταστροφή του δεύτερου γύρου.

Μην προσπεράσουμε τους τραυματισμούς και τις αντικαταστάσεις του Σπυρόπουλου και του Νίνη. Αλλά ας μην τις θεωρήσουμε αποκλειστικά υπεύθυνες για την ήττα. Θα ήταν άδικο για την εμφάνιση της ψυχωμένης ΑΕΚ. Για τη θαυμάσια επιθετική δουλειά της δεξιάς πτέρυγας της στο πρώτο ημίχρονο. Για την ψύχραιμη αμυντική συμπεριφορά της στο δεύτερο.
Και για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που το έχει ξανακάνει. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Με τον ίδιο αντίπαλο. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι τέτοια. Κι αφού ο Παναθηναϊκός χάνει φέτος από ένα Κλωναρίδη γιατί να μην το ξαναπάθει του χρόνου από περισσότερους "Κλωναρίδηδες". Αν εννοείτε τι εννοώ...
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: