Τρίτη 8 Μαΐου 2012

«Υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί η ΕΣΑΠ»

Για το ενδεχόμενο μη διεξαγωγής του πέμπτου τελικού, αλλά και για το μέλλον του μίλησε ο Κώστας Προύσαλης στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». Ο αρχηγός του Ηρακλή τόνισε πως υπάρχει κίνδυνος να διαλυθεί η ΕΣΑΠ σε περίπτωση που δεν κατέβει στον αγώνα ο Φοίνικας, ενώ πρόσθεσε πως εξετάζει το ενδεχόμενο να ξενιτευτεί από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κατάσταση που είναι η ομάδα του ενόψει του τελικού και για το τι πληροφορίες έχει για τη στάση που θα ακολουθήσουν οι άνθρωποι από τη Σύρο: Εμείς κάνουμε κάθε μέρα προπόνηση και είμαστε πανέτοιμοι. Η Σύρος ας κάνει ότι θέλει. Μιλάω με παιδιά από τη Σύρο, όπου υπάρχουν προβλήματα με τα συμβόλαιά τους που έχουν λήξει».

Για το πρόβλημα που ενδέχεται να υπάρξει σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο Φοίνικας Σύρου: «Αν δεν κατέβει η Σύρος στον τελικό θα υπάρξει πρόβλημα, αφού ενδέχεται να διαλυθεί η ΕΣΑΠ. Υπάρχουν χορηγοί και διαφημίσεις για τον τελικό με υπογεγραμμένα συμβόλαια».

Για την ευκαιρία που απώλεσε ο Ηρακλής στη Σύρο: «Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε το πρωτάθλημα, ότι και να γίνει. Βέβαια είχαμε την ευκαιρία στη Σύρο, αλλά το μυαλό μας ήταν στο πέμπτο παιχνίδι ,όπου θα είχαμε της στήριξη του κόσμου μας».

Για την απόφαση της ομάδας να μην αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση για τους διοικούντες της ομάδας. Η αβεβαιότητα που υπάρχει τους έκανε να πάρουν αυτή την απόφαση. Οι καιροί δεν είναι για μεγάλα έξοδα. Την απόφαση την καταλαβαίνω, δεν την συμμερίζομαι όμως. Με βάση τα κοινωνικά μηνύματα δεν μπορούσαμε να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν θα παραμείνει στον «Γηραιό»: «Εγώ θέλω να μείνω, αλλά η ομάδα θα πρέπει να έχει στόχους κα8ι τα προβλήματα είναι πολλά. Θα πρέπει να μιλήσω με τους ανθρώπους της ομάδας για να δω. Έχω προτάσεις από το εξωτερικό και το εξετάζω αυτό το ενδεχόμενο. Θα περιμένω πρώτα τον Ηρακλή».

Κλείνοντας τόνισε πως: «Αν δεν τα βρουν ΕΣΑΠ, Φοίνικας Σύρου και Ηρακλής το μέλλον του ελληνικού βόλεϊ θα είναι δυσοίωνο».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: