Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΠΑΝ.ΚΙ... με 107 ψήφους!

Αν οι Παναθηναϊκοί ψήφιζαν την ομάδα τους θα έβγαζαν κυβέρνηση; Σίγουρα πάντως θα συγκέντρωναν πολλές περισσότερες ψήφους από τους 107 που... μάζεψε το Παναθηναϊκο Κίνημα, το οποίο δεν είχε καν ψηφοδέλτια!
ΠΑΝ.ΚΙ... με 107 ψήφους!
Όταν πριν από περίπου ένα μήνα έγινε γνωστό μέσω του τύπου ότι το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ θα διεκδικήσει την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της ομάδας που έκαναν προχωρημένες σκέψεις ακόμη και για είσοδο στην Βουλή. Βέβαια αμέσως οι εμπλεκόμενοι με ανακοίνωση τους ξεκαθάρισαν πως δεν ήταν αυτός ο στόχος.
Φάνηκε άλλωστε και στις Κυριακάτικες εκλογές καθώς το... πράσινο Κίνημα δεν είχε καν ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα. Απλά όποιος ήθελε να το ψηφίσει έγραφε το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πάνω σε ένα λευκό ψηφοδέλτιο και ο δικαστικός επιμελητής έβαζε μια σφραγίδα για να θεωρείται έγκαιρο!
Πάντως τον τρόπο αυτό ψηφοφορίας δεν τον γνώριζαν και πολλοί φίλοι του «τριφυλλιού» αν κρίνουμε από τους 107 ψήφους που έλαβε (σ.σ μέχρι τις 7.05 το απόγευμα της Δευτέρας απέμεναν 5 τμήματα για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών).
Η Β΄Αθήνας ήταν το... δυνατό χαρτί του Κινήματος με 30 ψήφους, ενώ ακολούθησαν με 21 η Αρκαδία, με 19 το Υπόλοιπο Αττικής και με 17 τα Τρίκαλα!
Πηγή: gazzetta.gr/plus

Δεν υπάρχουν σχόλια: