Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ο Άλμπερτ Ρούσσος υπέγραψε στην Γιουβέντους!!

Ο 16χρονος παίκτης του Διαγόρα Άλμπερτ Ρούσσος είναι και επίσημα παίκτης της Γιουβέντους, καθώς την κυριακή υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που του πρότεινε η μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου.
Ο Άλμπερτ Ρούσσος υπέγραψε στην Γιουβέντους
Πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει το ταξίδι του 16χρονου Άλμπερτ Ρούσσου στην γειτονική Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους..ΕΔΩ προκειμένου να δοκιμαστεί ,
Ο νεαρός άσος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στους ''πρωταθλητές'' οι οποίοι απο ότι φαίνεται πείστηκαν για τις δυνατότητες του και τον επιβράβευσαν με τριετές συμβόλαιο το οποίο τελικά αποδέχθηκε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής του Διαγόρα.
Οι Γιουβεντίνοι επικράτησαν τελικά της Μίλαν στην άτυπη μάχη τους για τα μάτια του 16χρονου Άλμπερτ η οποία είχε εκφράσει και αυτή με την σειρά της ενδιαφέρον προκειμένου να κάνει τον παίκτη δικό της.
Ο Άλμπερτ Ρούσσος ο οποίος αυτόν το καιρό βρίσκεται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Βέλβεντο της Κοζάνης, θα μεταβεί στην Ιταλία τον Ιούλιο για να ενταχθεί κατά τα φαινόμενα στην τρίτη ομάδα της Γιουβέντους.
Πηγή: sports-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: