Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Ανακοίνωσε Πελεγκρίνο!!

Ανακοίνωσε Πελεγκρίνο!
Ο Μαουρίσιο Πελεγκρίνο είναι ο νέος προπονητής της Βαλένθια για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Αργεντινός αναλαμβάνει τα ηνία των «νυχτερίδων» όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας, Μανουέλ Γιορέντε.

Τα μαντάτα επέλεξε να τα γνωστοποιήσει ο Γιορέντε στο πλαίσιο της υπογραφής της ανανέωσης της συνεργασίας με την “JinkoSolar”, ενός εκ των κύριων χορηγών.

«Αυτό το απόγευμα το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τη συμφωνία με που έχουμε με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο από την Παρασκευή για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια», τόνισε ο πρόεδρος της Βαλένθια.

Είναι η πρώτη φορά που ο Πελεγκρίνο αναλαμβάνει πρώτος προπονητής σε μια ομάδα. Μέχρι τώρα δούλευε στο πλάι του Ράφα Μπενίτεθ κατά την παρουσία του τελευταίου στον πάγκο της Λίβερπουλ και της Ίντερ.

Ο Πελεγκρίνο έχει αγωνιστεί στις «νυχτερίδες» για μεγάλο χρονικό διάστημα από το 1995 μέχρι το 2005. Υπήρξε βασικό στέλεχος της ομάδας που κατέκτησε το ΟΥΕΦΑ (2003-4), δύο πρωταθλήματα, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας και ένα Ευρώπης.

Χειρότερή του στιγμή στην ομάδα του Λεβάντε το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2000-1 με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: