Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Τουρέ: «Απίστευτος προπονητής ο Μαντσίνι»

Τουρέ: «Απίστευτος προπονητής ο Μαντσίνι»
Τα εύσημα στον προπονητή του στη Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, απένειμε ο Γιάγια Τουρέ, καθώς τον θεωρεί ως τον κύριο υπεύθυνο για το γεγονός πως οι «πολίτες» «έπιασαν» κορυφή στην Premier League και βρίσκονται μια νίκη μακριά από τον τίτλο. Παράλληλα, τόνισε ότι τα πανηγύρια μπορούν να περιμένουν μια εβδομάδα, ώστε να πάρει η ομάδα του το «τρίποντο» κόντρα στην ΚΠΡ.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού αποδείχθηκε «ήρωας» για την ομάδα του κόντρα στη Νιούκαστλ, πετυχαίνοντας δύο προσωπικά γκολ και διατήρησε τη Σίτι στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

«Όλα τα εύσημα στον καταπληκτικό προπονητή μας. Ανέκαθεν πίστευε σε εμάς, ακόμα και όταν βρεθήκαμε με οκτώ βαθμούς πίσω. Κάθε φορά μας ‘ανεβάζει’ την αυτοπεποίθηση, λέγοντας ότι μπορούμε να κάνουμε σερί νικών. Αυτό ακριβώς κάνουμε και, πλέον, βρισκόμαστε στην κορυφή τόσο κοντά στο τέλος», ανέφερε αρχικά ο Ιβοριανός μέσος και πρόσθεσε για το τελευταίο ματς κόντρα στην ΚΠΡ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά δεν πρέπει να αποσυντονιστούμε, ενόψει του παιχνιδιού με την ΚΠΡ την ερχόμενη Κυριακή. Ήρθα στη Σίτι για να γράψω ιστορία και, αν πάρουμε τον τίτλο τώρα, θα πραγματοποιηθεί. Προσοχή, ωστόσο, στην ΚΠΡ, γιατί και αυτοί χρειάζονται ένα βαθμό για να σωθούν σίγουρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: