Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Μπελαντά ως… «καβάτζα»

Ο Εντέν Αζάρ μπορεί να είναι ο πρώτος στόχος της Μάντσεστερ Σίτι για το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως οι άνθρωποι των «μπλε» δεν έχουν στραμένα τα μάτια τους μόνο εκεί. Οι εκπληκτικές φετινές εμφανίσεις τους Γιούνες Μπελαντά μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει με τον Μαροκινό να αποτελεί μια πρώτης τάξεως λύση σε περίπτωση που το αστέρι της Λιλ δεν μετακομίσει τελικά στο «Έτιχαντ Στέντιουμ».

Ο Βέλγος βέβαια ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας μετά την πρόσκληση που δέχτηκε για να παρευρεθεί στο παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ, όμως η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι. Το κόστος του φτάνει τις 30 εκ. λίρες και ο Μαντσίνι θέλει να έχει και άλλες επιλογές, με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Μονπελιέ να είναι μια σαφώς οικονομικότερη λύση καθώς η τιμή του αξιώνεται στις 10 εκ. λίρες.

Εκτός αυτού η Σίτι αναμένεται να αποχαιρετήσει και δύο από τους επιθετικούς της αυτό το καλοκαίρι, αφού (ανεπίσημα τουλάχιστον) Μπαλοτέλι και Τέβεζ βρίσκονται προς πώληση με το ποσό για τον καθένα έτσι ώστε να αποδεσμευθούν από την ομάδα να φτάνει τις 20 εκ. λίρες.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: