Τρίτη 8 Μαΐου 2012

"Για 1-2 πόντους κάνουν έτσι;"

"Δεν ξέρουν ότι τέτοιες φάσεις είναι υπέρ του επιτιθέμενου;", απάντησε ο Γιώργος Σπανός στις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ για το γκολ του Μήτρογλου.
"Για 1-2 πόντους κάνουν έτσι;"
Επίσης, αναφέρθηκε και στο θέμα ανανέωσης της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Γιώργο Δώνη και δήλωσε πως του έχουν κατεθέσει πρόταση, περιμένοντας την απάντηση του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Σπανού, στον ''Libero 107,4'':

"Όταν παίζεις στην έδρα σου και έχεις σαν στόχο να φτάσεις ψηλά πρέπει να κερδίζεις. Με την έννοια αυτή δεν ήταν φυσικά θετικό το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα αλλά έχουμε μπροστά μας άλλα 4 παιχνίδια και θα πάμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται.
Είχα πει άλλωστε από την αρχή ότι στόχος μας είναι να μην τερματίσουμε στην τελευταία θέση σε αυτούς τους αγώνες. Έχουμε τώρα 2 παιχνίδια με την ΑΕΚ, τα οποία θα είναι καθοριστικά πιστεύω".
Για τον αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: "Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα και ο ΠΑΟΚ έπαιζε πίσω από την μπάλα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Σαν φίλαθλος σχολιάζοντας το παιχνίδι, θα έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ έχει ένα ποιοτικό ρόστερ και θα μπορούσε να έχει μια πιο επιθετική προσέγγιση στο παιχνίδι. Σαν μεγάλη ομάδα που είναι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να παίζει πιο επιθετικά αλλά καταλαβαίνω ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, μετράνε οι βαθμοί και όλα κρίνονται από το τελικό αποτέλεσμα".
Για τα παράπονα που έκανε ο ΠΑΟΚ για την διαιτησία: "Το βράδυ που επέστρεψα σπίτι είδα την φάση και μπορώ να πω ότι ο Μήτρογλου είναι στην ίδια ευθεία με τον Έτο. Είδα την φάση, τις γραμμές κτλ, ήταν μια πολύ οριακή φάση και αν ήταν off-side μιλάμε για 1-2 πόντους διαφορά, σε τέτοιες περιπτώσεις η αμφισβήτηση είναι υπέρ του επιτιθέμενου".
Για κάποιες στιγμές έντασης που υπήρξαν στην κερκίδα, τόσο κατά την διάρκεια του γκολ του Ατρόμητου, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Είχαμε μια μικρή ένταση και στις 2 περιπτώσεις και κάθε φορά η διοίκηση του Ατρόμητου έτρεξε να προλάβει και λήξει την παρεξήγηση, συμβαίνουν αυτά, δεν έγινε κάτι πολύ μεγάλο, ρωτήστε και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ήταν στην κερκίδα. Πάντως πρέπει να πω ότι οι διαιτητές είναι πολύ ελαστικοί με τον κ. Μπόλονι, πολλά πράγματα που έκανε χθες δεν αρμόζουν σε έναν προπονητή μιας μεγάλης ομάδας και του χαρίστηκαν οι διαιτητές.
Ήταν συνέχεια σε διάλογο με την κερκίδα, τους έδινε το χέρι, μάζευε συνέχεια πλαστικά ποτήρια και τα πήγαινε στο 4ο διαιτητή. Στην Τούμπα πετάνε νιπτήρες αλλά εμείς στον Ατρόμητο δεν έχουμε κόντρα με κανένα, είμαστε μόνο αντίπαλοι με όλους για 90 λεπτά, όσο διαρκεί ο αγώνας. Γνωρίζω πάντως ότι όλοι έχουμε τις στιγμές μας, και ο προπονητής ο δικός μας στο παρελθόν και εγώ ο ίδιος, κάναμε πράγματα που χάλασαν αρκετά την εικόνα μας"
Για το αν θα παραμείνει στον πάγκο του Ατρόμητου, ο Γιώργος Δώνης: "Έχουμε συζητήσει με τον κ. Δώνη και του κάναμε την πρόταση μας, πιστεύω ότι μέχρι το τέλος των play-off θα μας έχει δώσει την απάντηση του. Δεν φοβάμαι τίποτε, ο κ. Δώνης είναι μαζί μας 3 χρόνια ήδη, έχει προσφέρει στην ομάδα αλλά και η ομάδα του έχει προσφέρει πολλά. Εμείς θέλουμε να παραμείνει, έχουμε κάνει πρόταση και περιμένουμε την απάντηση του".
Για το αν είναι πετυχημένη η χρονιά: "Η χρονιά δεν είναι πετυχημένη, είναι εξαιρετική. Ότι και να γίνει στην συνέχεια, ο Ατρόμητος έχει κάνει υπέρβαση φέτος και το στοίχημα είναι να μπορέσουμε να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο και την επόμενη σεζόν".
Για την συνέχεια των play off: "Για την συνέχεια είναι όλα ανοιχτά, όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες για να τερματίσουν πρώτες στα play-off. Θα είναι πολύ καθοριστικά τα επόμενα 2 παιχνίδια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: