Τρίτη 8 Μαΐου 2012

«Σας χρειαζόμαστε την Πέμπτη!»

Έκκληση στον κόσμο της ΑΕΚ να δηλώσει παρών την Πέμπτη με τον Ατρόμητο έκανε ο Νίκος Κωστένογλου μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που αναπτέρωσε τις ελπίδες της Ένωσης για έξοδο στο Champions League.
«Σας χρειαζόμαστε την Πέμπτη!»
O προπονητής της ΑΕΚ χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα στη συνέντευξη Τύπου, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρθει στους Κλωναρίδη, Βάργκας και Γκούντγιονσεν.
Ακολουθούν όσα είπε ο προπονητής της Ένωσης.
«Αν και δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά για κάποΙον παίκτη, θεωρώ ότι οι ικανότητες του Κλωναρίδη μπορούν να κάνουν την ΑΕΚ να ελπίζει για πολλά στο μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους Φούντα, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου. Υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα και οι χαρακτήρες τους είναι πολύ καλοί. Ο Κλωναρίδης είναι επιθετικός και θέλει μεγάλη προσοχή. Πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ για το πώς θα μεγαλώσει αυτά τα παιδιά ώστε να έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη. Το γκολ που έβαλε ήταν εντυπωσιακό, καλύτερο από το προηγούμενο με τον Παναθηναϊκό. Ας ελπίσουμε ότι θα μείνει προσγειωμένος και θα δώσει πολλά στην ΑΕΚ», δήλωσε ο Κωστένογλου για τον Κλωναρίδη και στη συνέχεια εξήγησε γιατί απέκλεισε τον Βάργκας από τη 18άδα:
«Ο Βάργκας στο ξενοδοχείο μου είπε ότι δεν είναι 100% έτοιμος για το ματς λόγω μυικού προβλήματος. Είναι αρχή μου να μένει έξω ένας παίκτης σε τέτοιες περιπτώσεις. Ο Βάργκας ήταν στην αποστολή και πήγαινε για 11άδα επειδή όλες οι εξετάσεις ήταν καθαρές. Μου είπε ότι δεν είναι 100% έτοιμος και τέθηκε εκτός αποστολής».
Για το ματς είπε: «Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, ασκήσαμε συγκροτημένη πίεση. Ο Παναθηναϊκός έκανε μόνο στημένες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαν καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν μας δημιούργησαν μεγάλες φάσεις, μόνο με στημένα. Στο 1-0 ήταν δύσκολο το ματς αλλά το δεύτερο γκολ έλυσε τα χέρια μας και τελείωσε τον αγώνα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για όλη την προσπάθεια τους».
Ο Κωστέ δεν παρέλειψε να κάνει έκκληση στη βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ να δηλώσει παρών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο την Πέμπτη: «Θέλω να κάνω έκκληση στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο την Πέμπτη γιατί τον χρειαζόμαστε. Αν δεν νικούσαμε σήμερα θα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά τώρα τα πλέι οφ απέκτησαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς όλες οι ομάδες ελπίζουν για το καλύτερο».
Για το αποτέλεσμα είπε: «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός είχε την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δεν έκανε κλασική ευκαιρία. Για μένα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να απειλήσει μόνο με στημένες φάσεις».
Καταλήγοντας αναφέρθηκε στον Γκούντγιονσεν: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο Γκούντγιονσεν πήρε γύρω στα 25 λεπτά συμμετοχής σήμερα. Ελπίζω να του δοθούν ευκαιρίες να μας βοηθήσει περισσότερο. Δείχνει διάθεση, η προσπάθεια του ήταν πολύ καλή και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: