Τρίτη 8 Μαΐου 2012

O Κλωναρίδης και η… φωτιά στα πλέι-οφ!!

O Κλωναρίδης και η… φωτιά στα πλέι-οφ
Ο Παναθηναϊκός κράτησε την πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν πήρε τη νίκη και τώρα πάει την ερχόμενη Πέμπτη στην Τούμπα για να παίξει την πρωτιά και η εικόνα του σε αυτή την διαδικασία των πλέι-οφ δεν είναι καλή.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα βαθμό πίσω και πλέον και με την παρουσία του στο Περιστέρι (κυρίως μετά το 1-1 του Μήτρογλου, όπου βγήκε μπροστά και έπαιξε για τη νίκη), έδειξε ότι το πιστεύει ότι μπορεί να βγει πρώτος.

Όπως και η ΑΕΚ που αν δεν είχε δεχτεί το γκολ του Γεωργιάδη στην Τούμπα, τώρα ίσως και να θεωρούνταν φαβορί.

Οσο για τον Ατρόμητο, ακόμη κι’ αν δεν μπορέσει να διεκδικήσει την πρωτιά (εξακολουθεί να είναι σε απόσταση βολής) σίγουρα σκοπεύει να μην βγει τελευταίος και άρα να κόψει βαθμούς από τους άλλους τρεις διεκδικητές.

Του Μιχάλη Τσόχου

Τι σημαίνει αυτό; Πολύ απλά ότι τα πλέι-οφ είναι ορθάνοιχτα, αλλά εξακολουθούν να έχουν φαβορί και αυτό είναι ο Παναθηναϊκός. Μόνο αν οι πράσινοι χάσουν στην Τούμπα την Πέμπτη θα πάψουν να είναι το φαβορί για την πρωτιά και το Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε, θυμηθείτε τι ακριβώς έγινε στα περσινά πλέι-οφ…

Επιστρέφοντας στα δύο ματς της 2ης αγωνιστικής, για μία ακόμη φορά ήταν ικανοποιητικά όσον αφορά στο θέαμα που προσέφεραν. Ειδικά το ντέρμπι ήταν ένα πολύ ανοικτό παιχνίδι, το οποίο σημαδεύτηκε από δύο πανέμορφα γκολ. Ειδικά αυτό του Κλωναρίδη θα μπει στα καλύτερα της χρονιάς και δικαίωσε όσους πιστεύουν ότι ο πιτσιρικάς είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πάρει το ματς με την τακτική (δίνοντας την μπάλα στον Ατρόμητο και χτυπώντας στις αντεπιθέσεις), δεν τα κατάφερε, αλλά πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Μάλιστα, όσο κυλά το μίνι πρωτάθλημα, τόσο περισσότερο θα λείπει από τον ΠΑΟΚ ο βαθμός που άφησε στην Λειβαδιά με την ήττα του στην τελευταία αγωνιστική.

Για τον Ατρόμητο τα πράγματα δεν έχουν πάει καλά και μάλιστα παρά τις καλές εμφανίσεις του. Έμεινε αήττητος σε ΟΑΚΑ με ΠΑΟ και στο Περιστέρι με τον ΠΑΟΚ και όμως είναι τελευταίος. Από την άλλη, βέβαια, και σε απόσταση βολής από τον πρώτο…


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: