Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Σταματάει από την εθνική ο Ντρογκμπά το 2014!!

Σταματάει από την εθνική ο Ντρογκμπά το 2014

Στην αποκάλυψη πως τα παιχνίδια με την Ακτή Ελεφαντοστού (αν αυτή προκριθεί) στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 θα είναι τα τελευταία του με την εθνική ομάδα, προχώρησε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά.

«Είναι από τις τελευταίες μου παρουσίες με το εθνόσημο και η εμφάνιση μου απέναντι στην Τανζανία (για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου) θα είναι μία από τις τελευταίες μου στο γήπεδό μας» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας πως «πάντως θα κάνω ότι μπορώ για να αφήσω καλές αναμνήσεις στους φιλάθλους μας και μετά το Μουντιάλ του 2014 θα σταματήσω να αγωνίζομαι για την εθνική».

Ο 34χρονος επιθετικός έκανε λόγο και για τον νικηφόρο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν ξέχασε και τον τελικό του Κόπα Άφρικα, όπου οι «Ελέφαντες» έχασαν τον τίτλο στα πέναλτι από την Ζάμπια.

«Είναι αλήθεια πως η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τσέλσι χαροποίησε ιδιαίτερα τους Ιβοριανούς φιλάθλους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορώ να ξεχάσω τον εφιάλτη της 12ης Φεβρουαρίου στο Λίμπρεβιλ (πρωτεύουσα Γκαμπόν) όταν χάσαμε το Κύπελλο Εθνών Αφρικής από την Ζάμπια. Είναι ακόμα πολύ «φρέσκο» και με πληγώνει. Ελπίζουμε να επανορθώσουμε στην επόμενη διοργάνωση» τόνισε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: