Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

"Έωλο και σαθρό το κατηγορητήριο..."

Mε ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Καλλιθέα χαρακτηρίζει έωλο και σαθρό το κατηγορητήριο της υπόθεσης του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών και κάνει λόγο για αντίποινα σε βάρος του προέδρου της ομάδας, Νίκου Σαλευρή.
"Έωλο και σαθρό το κατηγορητήριο..."
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Οι δεκάδες των φιλάθλων και των ποδοσφαιριστών όχι μόνο της Καλλιθέας αλλά και του Ηρακλή Ψαχνών και όχι μόνο, που παρακολούθησαν την κατά απρόβλεπτο και απρόσμενο τρόπο σε βάρος τους δημιουργηθείσα κατάσταση – που την οδήγησαν μάλιστα και στις αίθουσες του Αθλητικού Δικαστή, όπου αποδείχθηκε το έωλο και σαθρό σε βάρος τους κατηγορητήριο - δημιούργησε έντονο προβληματισμό σε όλους.
Ένας προβληματισμός που έγινε περισσότερο έντονος, λόγω της καθυστέρησης έκδοσης της απόφασης, δεδομένου, ότι δεν αποδείχθηκε κανένα στοιχείο απ' όσα γράφτηκαν στο κατηγορητήριο. Μια υπόθεση και μια καθυστέρηση που επέφερε μεγάλη ζημιά σε όλους, ήτοι ποδοσφαιριστές, ΠΑΕ Καλλιθέα, Ηρακλής Ψαχνών και γενικά στο ποδόσφαιρο από μια έωλη κακόβουλη συκοφαντία που υπάρχει κίνδυνος να μετατραπεί σε βόμβα στα θεμέλια του ποδοσφαίρου, ειδικά τούτες τις δύσκολες στιγμές.
Μήπως οι μεθοδεύσεις αυτές αποτελούν αντίποινα στον έκπονο και άοκνο αγώνα του κ. Νίκου Σαλευρή για την εξυγίανση του χώρου του ποδοσφαίρου; Γι' αυτό κάνουμε την ευχή, μέχρι να δημοσιευθούν οι σκέψεις μας αυτές και ο προβληματισμός μας στον αθλητικό τύπο και όχι μόνο να έχει εκδοθεί η ανάλογη απόφαση. Μια απόφαση που θα αποτελέσει ανάχωμα στις κακόβουλες μεθοδεύσεις σε βάρος αγώνων ανθρώπων και φορέων (ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές).
Σήμερα η ομάδα προπονήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο, την προπόνηση την παρακολούθησαν μέλη της Διοίκησης καθώς και ο κ. Νίκος Σαλευρής. Ενημέρωσαν τους ποδοσφαιριστές για την τρέχουσα κατάσταση και εκείνο που διαπιστώθηκε είναι ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ανεβασμένοι ψυχολογικά και αγωνιστικά και διαβεβαίωσαν τα μέλη της διοίκησης ότι είναι πανέτοιμοι για τους αγώνες των play-off».

Δεν υπάρχουν σχόλια: