Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Δεν ξεκινήσαμε καλά...!!

Ένταση δημιουργήθηκε μεταξύ των εκπροσωπων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στην κλήρωση των διαιτητών, με τον αντιπρόεδρο των "ερυθρόλευκων" να κάνει λόγο για στημένο πρωτάθλημα!
Δεν ξεκινήσαμε καλά...
Σχινά, Αναστόπουλο και Γκόντα, με αναπληρωματικό τον Γιάννη Φούφη, έβγαλε η κλήρωση για τους διαιτητές του σημερινού τελικού στο ΣΕΦ, με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο Σκινδήλια, να κάνει λόγο για "στημένο πρωτάθλημα" επειδή δεν μπήκαν στην κλήρωση οι Πηλοΐδης και Κορομηλάς.
Η αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού, που αποτελούνταν από τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο, απάντησε και, φυσικά, δημιουργήθηκε ένταση!
Ο κ. Σκινδήλιας σχολίασε ότι δεν υπήρχε ενημέρωση για την απουσία των διεθνών διαιτητών, με τον Συμεωνίδη να απαντάει πως έχει δίκιο. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ συμπλήρωσε πως κακώς δεν υπήρχε ενημέρωση.
Στη συνέχεια ο Κορομηλάς πήρε το λόγο και είπε: «Ο κ. Βασιλακόπουλος έκανε αυτό που δεν έχει κάνει για κανέναν άλλο», με τον Σκινδήλια να συμπληρώνει: «Όλοι εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε, άρα δεν έγιναν οι προσπάθειες που έπρεπε»! «Με αυτόν τον τρόπο προσβάλλεται τον κ. Βασιλακόπουλο», ήταν το σχόλιο του Κορομηλά κι ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» συνέχισε: «Κακώς δεν μας ενημερώσατε. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα είναι στημένο»!
«Δηλαδή θέλετε να πείτε πως εμείς πετάξαμε τις πέτρες στο πούλμαν, ώστε να μην γίνει το πρώτο ματς και να φτάσουμε στο πέμπτο παιχνίδι και να πέσουμε πάνω στο σεμινάριο», ήταν η απάντηση του Μάνου Παπαδόπουλου από την πλευρά του Παναθηναϊκού, με τον Κορομηλά να συμπληρώνει:
«Δεν θα έπαιζαν σε διεθνή ματς αν δεν πήγαιναν στο σεμινάριο, ήταν ηθικό θέμα να μην τους κρατήσουμε στην Ελλάδα. Μας είπαν πως δεν μπορούν να βρεθούν δωμάτια σε ξενοδοχεία στο Λας Πάλμας».
Με τον Σκινδήλια να λέει πως θα έβρισκε δωμάτια εκείνος και τον Παπαδόπουλο: «Να μας πείτε και πού έχουν κλείσει δωμάτια για τις διακοπές τους οι διαιτητές. Μήπως ξαναγίνει αναβολή να τους φέρουμε πίσω».
«Είναι στημένο το πρωτάθλημα! Μην στοχοποιείτε τους διαιτητές, μην πυροδοτείτε την ατμόσφαιρα», σχολίασε το μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ Ανδρέας Παπαδόπουλος.
«Μας λένε συνέχεια για τον Πηλοϊδη. Γιατί άραγε», συνέχισε ο Μάνος Παπαδόπουλος. «Γιατί μας στέρησε ένα πρωτάθλημα και δεν έδωσε το σπρώξιμο στον δεύτερο τελικό που θα μας έδινε τη νίκη. Γιατί οι διαιτητές δεν έγραψαν για τον προπηλακισμό στο ημίχρονο στον τέταρτο τελικό;», απάντησε ο Σκινδήλιας και ο Μ. Παπαδόπουλος συνέχισε:
«Δεν υπήρξε προπηλακισμός, μόνο διαμαρτυρίες. Άλλοι προπηλακίζουν και δεν γράφεται τίποτα στο φύλλο αγώνα»...


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: