Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

«Κρούση» για Φαν Πέρσι αποκάλυψε ο Μαντσίνι!!

Ο Ρομπέρτο Μαντσί αποκάλυψε πως η Μάντσεστερ Σίτι θα κινηθεί για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι αυτό το καλοκαίρι εφόσον η Άρσεναλ αποτύχει να έρθει σε συμφωνία με τον Ολλανδό επιθετικό για ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Το ποσό που αναμένεται να δαπανηθεί σε μια τέτοια περίπτωση θα φτάσει τις 25 εκ. λίρες, ένα ποσό πολύ πιο λογικό από τις 45 εκ. λίρες που ζητά η Νάπολι για να αποδεσμεύσει τον Έντισον Καβάνι που επίσης αποτελεί στόχο του Ιταλού τεχνικού.

Ο Μαντσίνι όταν ρωτήθηκε για το ποιον προτιμά από του δύο απάντησε: «Ποιον θα διάλεγα ανάμεσα στον Φαν Πέρσι και τον Καβάνι; Ο Ολλανδός είναι ένα πρωταθλητής, ενώ ο Ουρουγουανός έχει τα πάντα και ήθελα να τον πάρω στην Ίντερ όταν ακόμη έπαιζε στην Παλέρμο. Αλλά είναι απίθανο να πάρουμε τον Καβάνι σε αυτή την τιμή. Με τον Φαν Πέρσι είναι διαφορετικά.

Ο Φαν Πέρσι είναι ένας ποδοσφαιριστής πρώτης διαλογής. Η περίπτωσή του είναι διαφορετική σε σχέση με αυτές των Κλισί και Νασρί. Ήταν δύσκολο για τον Αρσέν Βενγκέρ να τους κρατήσει στο Λονδίνο. Θα αποκτήσουμε πάντως επιθετικό σε περίπτωση που αποχωρήσει κάποιος από αυτούς που έχουμε».

Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν, φαβορί για να δει την πόρτα της εξόδου από το «Έτιχαντ» είναι ο Έντιν Τζέκο, καθώς ήδη η Μπάγερν Μονάχου έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για να τον αποκτήσει, ενώ και η Γιουβέντους αναμένεται να παλέψει με τους Βαυαρούς για μια συμφωνία με τον Βόσνιο στράικερ.

Όσον αφορά τους Μπαλοτέλι και Τέβεζ, ο Μαντσίνι τόνισε πως δεν σκοπεύει να πουλήσει τον συμπατριώτη του, ενώ για τον Αργεντινό πιστεύει ότι θα παραμείνει στην ομάδα μετά την αλλαγή στη συμπεριφορά του.

«Ο Μπαλοτέλι θα μείνει σίγουρα», είπε και πρόσθεσε: «Συγχωρώ τον Τέβεζ και θα φύγει όταν το ζητήσει ο ίδιος».

Από 'κει και πέρα όσον αφορά τις προσπάθειες που καταβάλλει η Άρσεναλ για την ανανέωση συνεργασίας με τον Φαν Πέρσι, την Δευτέρα ο γενικός διευθυντής των «κανονιέριδων», Ιβάν Γαζίδης, συναντήθηκε με τον ατζέντη του Ολλανδού, Κις Βος, για ακόμη έναν γύρο διαπραγματεύσεων χωρίς ωστόσο να έχει επιτευχθεί κάποια συμφωνία.

Η ομάδα του Λονδίνου του προσφέρει 130.000 λίρες την εβδομάδα και συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, με την πλευρά του παίκτη να επιθυμεί συνεργασία τεσσάρων ετών, αιτία που αποτελεί το μεγάλο «αγκάθι» ούτως ώστε να βρεθεί η «χρυσή» φόρμουλα.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: