Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Βλέπει Ινιέστα και…περιμένει!!

Βλέπει Ινιέστα και…περιμένει
Είναι ίσως αυτή την στιγμή ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Ισπανία, καθώς μετά τη φετινή εξαιρετική του σεζόν με τη Μάλαγα έχει ανεβάσει κατά πολύ τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ο λόγος για τον Ίσκο, ο οποίος δηλώνει ότι έχει σαν πρότυπο τον Ινιέστα, περιμένει τη συμμετοχή του με τα χρώματα της εθνικής Ισπανίας, ενώ δεν σκέφτεται ακόμα την πιθανότητα μεταγραφής του.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος στη Μάλαγα γιατί είναι το σπίτι μου και μου έχει δώσει τα πάντα. Πιστεύω πραγματικά στις δυνατότητες αυτής της ομάδας και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο αυτή την στιγμή», ήταν αρχικά τα λόγια του 20χρονου Ισπανού.

Όσον αφορά τον ποιον παίκτη θαυμάζει και έχει ως πρότυπο, σχολίασε: «Είδωλό μου είναι ο Ινιέστα και θαυμάζω την Μπαρτσελόνα κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο παίζει ως ομάδα».

Παράλληλα ο Ίσκο τόνισε και την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα των «φούριας ρόχας» σε μία μεγάλη διοργάνωση:

«Είναι το όνειρό μου να παίξω με την εθνική σε μία μεγάλη διοργάνωση. Όταν πριν από δυο χρόνια έβλεπα τους παίκτες να σηκώνουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, ήθελα να ήμουν εκεί μαζί τους».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: