Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Η απάντηση του μάνατζερ και τα γέλια του ΠΑΟΚ!!

Ο εκπρόσωπος του Λούσιο Φιλομένο απαντά στην... απόδειξη πληρωμής, τονίζοντας πως ο λογαριασμός του πελάτη του είναι μόνο στην Ισπανία. Γελάνε στον ΠΑΟΚ με τους ισχυρισμούς του Χουάν Κρούζ.
Η απάντηση του μάνατζερ και τα γέλια του ΠΑΟΚ
Λίγο μετά την δημοσιοποίηση της απόδειξης πληρωμής των οφειλών του ΠΑΟΚ προς τον Φιλομένο ο ατζέντης του πρώην παίκτη του δικεφάλου του Βορρά δίνει την δική του διάσταση, Μία διάσταση, που είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη των λεγομένων του ΠΑΟΚ.
«Σας διαβεβαιώ ότι δεν έχουμε κανέναν λογαριασμό στην Ελβετία. Πως μπήκαν τα λεφτά σε έναν λογαριασμό που δεν υπάρχει; Ούτε στην Ελλάδα έχουμε λογαριασμό. Μόνο στην Ισπανία υπάρχει τραπεζικός λογαριασμός του Λούσιο», ισχυρίστηκε αρχικά μιλώντας στο gazzetta.gr ο Κρούζ.

Στην συνέχεια παρά την επιμονή μας να δει το σχετικό έγγραφο είτε μέσα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είτε μέσα από το gazzetta.gr ο Κρούζ δεν έκανε καμία αλλαγή πλεύσης: «Ακούστε. Το έγγραφο αυτό δεν έχει ισχύ. Είναι ψευδές, από την στιγμή που δεν πληρωθήκαμε. Ξαναλέω ότι ο παίκτης δεν έχει κανέναν λογιαριασμό στην Ελβετία».

Επιπλέον κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει άλλος μάνατζερ του Φιλομένο: «Μόνο εγώ εκπροσωπώ τον Λούσιο επτά χρόνια τώρα. Δεν υπάρχει κανείς άλλος ατζέντης». Όσο για το εάν μπορεί να έχει υπάρξει καμία παρανόηση ή παρερμηνεία ισχυρίστηκε: «Τίποτα τέτοιο δεν υπάρχει. Ο Λούσιο περιμένει τα χρήματά του».

Ερωτηθείς για εάν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα, πριν από κάποιες μέρες επισήμανε: «Ναι μιλήσαμε. Είπαμε το πως μπορεί να λυθεί το θέμα. Εγώ είπα στον ΠΑΟΚ ότι εφόσον δώσει τα χρήματα τότε όλα θα είναι ΟΚ».

Σχετικά με τις κινήσεις που έχει κάνει ο Κρούζ διευκρίνισε ότι «μιλάμε με τον Νο2 της FIFA. Με τον κύριο Χούλιο Γκροντόνα και περιμένουμε να δοθεί λύση».

«Γελάνε στον ΠΑΟΚ!»

Στον δικέφαλο του Βορρά γελάνε με τους ισχυρισμούς της πλευράς Φιλομένο με τον Ζήση Βρύζα να διαψεύδει την ύπαρξη επαφών με τον Κρούζ. Παράλληλα επισημαίνεται πως ο παίκτης έχει δώσει τον λογαριασμό στην ΠΑΕ.

«Τον λογαριασμό τον έχει δώσει ο ίδιος ο παίκτης και τον είχε σημειωμένο πάνω στο εξώδικο, το οποίο είχε στείλει στην ομάδα», τονίζεται από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: