Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Παίξε και λίγο άμυνα Ουκρανία (vid)

Παίξε και λίγο άμυνα Ουκρανία (vid)
Σοβαρά αμυντικά κενά εμφάνισε η Ουκρανία, καθώς γνώρισε φιλική ήττα από την Αυστρία στο Ίνσμπουρκ με σκορ 3-2 και έδειξε ανέτοιμη, μόλις μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Euro που συνδιοργανώνει με την Πολωνία.

Οι Αυστριακοί αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, καθώς μόλις στο 3΄ άνοιξαν το σκορ με τον Γιουνούζοβιτς. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου έγιναν εκατέρωθεν κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο εθνικές εμφανίστηκαν άκρως επιθετικές, με τις άμυνες… να μπάζουν. Αρχικά ο Γκούσεφ ισοφάρισε σε 1-1 για τους Ουκρανούς στο 56΄ μετά από ασίστ του Γιαρμολένκο. Έξι λεπτά αργότερα, η Αυστρία πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ, καθώς ο Αρναούτοβιτς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ύστερα από ασίστ του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Αντρέας Ίβανσιτς.

Ωστόσο, οι συνδιοργανωτές του Euro με την Πολωνία, ισοφάρισαν για δεύτερη φορά και πάλι με το ίδιο δίδυμο. Ασίστ ο Γιαρμολένκο, γκολ ο Γκούσεφ και 2-2 για τους Ουκρανούς. Η Αυστρία «μίλησε» τελευταία όμως, καθώς στο 89΄ ο παίκτης της Βέρντερ Βρέμης, Αρναούτοβιτς, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έδωσε τη φιλική νίκη στην εθνική του με σκορ 3-2.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ουκρανία βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο του Euro και θα αντιμετωπίσει τις Αγγλία, Γαλλία και Σουηδία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αυστρία (Κόλερ): Λίντνερ, Προντλ, Σάτνερ, Σχάρνερ, Κλέιν (29’ Γκάρικς), Ίβανσιτς (75΄Μπεργκστάλερ), Αλάμπα (82΄Πέχλιβαν), Τζάνκο, Αρναούτοβιτς, Γιουνούζοβιτς, Μπαουμγκάρτλινγκερ

Ουκρανία(Μπλαχίν): Γκοριάνοφ (46΄Κοράλ), Τίμοστσουκ, Μίχαλικ, Ρακίτσκι, Κατσερίντι, Χούσεφ, Ναζαρένκο (68΄Ρόταν), Κονοπλιάνκα (80΄Μπούτκο), Βορονίν (46’ Σεφτσένκο), Ντέβιτς (46΄Μιλέφσκι), Γιαρμολένκο

Δείτε τα γκολ του αγώνα:





πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: