Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Θα πάρει και τον δήμιό του; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον ποδοσφαιριστή που με δικό του γκολ στέρησε από τον ΠΑΟΚ τη διάκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, φέρεται να θέλει να πάρει μαζί του στον Δικέφαλο ο Γιώργος Δώνης!
Θα πάρει και τον δήμιό του; (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο Εδουάρδο Μπρίτο, ο οποίος ήταν ο χρυσός σκόρερ του Ατρόμητου στην παράταση του νοκ-άουτ προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Μπρίτο είχε γράψει το τελικό 1-2 στο ξεκίνημα της παράτασης, ενώ λίγο καιρό νωρίτερα είχε ξανασκοράρει σε βάρος του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αυτή τη φορά στο 3-1 για το πρωτάθλημα.
Ο Μπρίτο μένει ελεύθερος από τον Ατρόμητο, τον οποίο υπηρέτησε επί τέσσερα χρόνια και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του στον "SPORT 103 FM", άφησε ανοικτό παράθυρο για ΠΑΟΚ, λέγοντας: "Είναι σημαντικό να σε θέλει ένας προπονητής στην ομάδα. Θα δούμε... Τώρα τελειώνει το συμβόλαιό μου και εγώ θέλω να μείνω στην Ελλάδα. Θέλω να τελειώνω με το μέλλον μου πριν φύγω για τη Βραζιλία".
Επιπλέον, ο Μπρίτο έχει καλές αναμνήσεις από τη Θεσσαλονίκη, από το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, η μέλλουσα σύζυγός του είναι Σαλονικιά (ο γάμος αναμένεται να γίνει σύντομα στη Θεσσαλονίκη) και, όπως διέρρευσε από το περιβάλλον του, θα έκανε και ...σκόντο στις απαιτήσεις του αν ερχόταν μια πρόταση από τον ΠΑΟΚ.
Από την άλλη, ο Δώνης εκτιμά πολύ τις ικανότητες του 30χρονου βραζιλιάνου επιθετικού, οπότε γιατί να μη γίνει τελικά το ντιλ; Καλή περίπτωση.
Θυμηθείτε τον Μπρίτο να σκοράρει στην Τούμπα




πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: