Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Πάει Μαρόκο η Ρεάλ!!

Πάει Μαρόκο η Ρεάλ

Από το Μαρόκο θα ξεκινήσει τα φετινά της φιλικά η Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια ομάδα του Μαρόκο Μάγκχρεμπ Αθλέτικ Τετούαν στο νεότευκτο γήπεδο 'Grand Stade de Tanger' στις 24 Ιουλίου.

Το πρώτο φιλικό ήταν προγραμματισμένο αρχικά για τις 27 Ιουλίου απέναντι στη Μπενφίκα για το «Κύπελλο Εουσέμπιο», αλλά η «βασίλισσα» καλείται πλέον να περάσει μια βόλτα από την Βόρεια Αφρική τρεις μέρες νωρίτερα.

Οι «μερένχες» θα αναχωρήσουν στη συνέχεια για τις ΗΠΑ όπου έχουν προγραμματίσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Στις 2 Αυγούστου απέναντι στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, στις 5 Αυγούστου τίθενται αντιμέτωποι με την πρωταθλήτρια Ιταλίας Γιουβέντους στο Λας Βέγκας και τρεις μέρες μετά στη Νέα Υόρκη, κοντράρονται με την Μίλαν. Τελευταίο παιχνίδι επί αμερικανικού εδάφους θα είναι αυτό με τη Σέλτικ στις 11 Αυγούστου στη Φιλαδέλφεια.

Το φορτωμένο πρόγραμμα της Ρεάλ Μαδρίτης εκείνη την περίοδο αποτελεί ουσιαστικά προετοιμασία για τον διπλό τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 22 Αυγούστου στο Καμπ Νου, με την ρεβάνς να πραγματοποιείται μία εβδομάδα μετά στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: