Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Με Σαουθάμπτον και Ρέιντζερς η Άρσεναλ!!

Με Σαουθάμπτον και Ρέιντζερς η Άρσεναλ

Τη συμμετοχή της στο τουρνουά προετοιμασίας «Μάρκους Λίμπερ» ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας η Άρσεναλ. Στο οποίο θα αντιμετωπίσει σε αγώνες 45 λεπτών τις Σαουθάμπτον και Ρέιντζερς. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου στο Σαιντ Μέρι Στάντιουμ.

«Η Άρσεναλ με ενθουσιασμό ανακοινώνει την συμμετοχή της στο “Μάρκους Λίμπερ Μεμόριαλ Καπ”, που διεξάγεται στις 14 Ιουλίου στο Σαιντ Μέρι Στάντιουμ της Σαουθάμπτον», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Με το καθιερωμένο «Εμιρέιτς Καπ» να αναβάλλεται λόγω Ολυμπιακών Αγώνων, η διοίκηση των Λονδρέζων συμφώνησε να λάβει μέρος στο τουρνουά για να δώσει αγωνιστικό ρυθμό στους παίκτες της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εν λόγω ανακοίνωση, μετά το εναρκτήριο ματς της Σαουθάμπτον με τη Ρέιντζερς, θα ακολουθήσει η περιφορά της Ολυμπιακής φλόγας γύρω από το γήπεδο.

Το «Μάρκους Λίμπερ Καπ» διεξάγεται για δεύτερη χρονιά και είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μάρκους Λίμπερ, ο οποίος το 2009 αγόρασε την ομάδα, παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και απεβίωσε ένα χρόνο αργότερα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: