Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Euro 2012: Διώχνει το βάρος του φαβορί ο Λεβ!

Ο τεχνικός της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ μιλώντας για την πορεία της ομάδας του, τόνισε πως δεν είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2012.
Μέτριες είναι οι εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας της Γερμανίας για το Euro 2012 καθώς ηττήθηκε από την Ελβετία και επικράτησε του Ισραήλ 2-0 με δύσκολο τρόπο. Έτσι το κλίμα ενθουσιασμού που επικρατούσε στο στρατόπεδό της έχει μετριαστεί αρκετά με τον τεχνικό των «πάντσερ», Γιόακιμ Λεβ να υποστηρίζει πως η ομάδα του δεν είναι το φαβορί πλέον.
«Δεν μας βλέπω σαν φαβορί για τη διοργάνωση. Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών. Υπάρχους επίσης και άλλες ομάδες που μπορούν να κατακτήσουν τον τίτλο. Το Euro είναι πάντα μία πολύ δύσκολη διοργάνωση», είπε αρχικά ο 52χρονος τεχνικός για να συνεχίσει:
«Έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει στο παρελθόν σε τόσο μεγάλη διοργάνωση. Είναι η ίδια κατάσταση με το 2010. Ένα πλεονέκτημα για εμάς είναι το γεγονός πως οι τωρινοί νεαροί ποδοσφαιριστές είναι καλύτεροι από αυτούς του παρελθόντος και με τη φιλοσοφία που έχουν τα τελευταία δύο χρόνια, ταιριάζουν απόλυτα στο παιχνίδι μας. Έχουμε μία ισορροπημένη ομάδα από νεανικότητα και εμπειρία», είπε ο Λεβ.


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: