Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Κόντης... τέλος!!

Την ώρα που τα αιρετά μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, που μόλις πριν ένα χρόνο πήραν την ψήφο των μελών της Κ.Μ.Α. υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους, υπό το βάρος της αποτυχίας να εκπληρώσουν στοιχειωδώς τα καθήκοντα τους, το ενδιαφέρον στράφηκε μοιραία στον Γιάννη Κόντη. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, που τελεί τον τελευταίο καιρό υπό παραίτηση, συγκεντρώνει τις τελευταίες ώρες καθολικά «πυρά» για τους χειρισμούς τους στο θέμα της αδειοδότησης, αλλά κυρίως για την κωλυσιεργία της υλοποίησης του πλάνου που είχε προτείνει, με την χρηματοροή κεφαλαίων από τον περασμένο Φεβρουάριο κιόλας, το οποίο έμεινα στα. λόγια. Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που τον «φωτογραφίζουν» ως τον βασικό υπαίτιο για την τραγική κατάσταση στην οποία περιήλθε η ΠΑΕ, ενώ ιδιαίτερα ενοχλημένοι εμφανίζονται απέναντι του και οι οργανωμένοι οπαδοί, αφού είχε δεσμευτεί - και δημόσια - για πράγματα που δεν υλοποιήθηκαν ποτέ.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Γιάννης Κόντης αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Άρη και βρίσκεται «εκτός κάδρου» για την επόμενη μέρα. Και λέμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, γιατί πάντα είναι στην διακριτική του ευχέρεια να εμφανίσει τα 2-2,5 εκ. ευρώ που έταζε ή έστω σημαντικό μέρος αυτών, ώστε να αποδείξει ότι μπορεί να εφαρμόσει το πλάνο εξυγίανσης που είχε εκπονήσει σε συνεργασία με τον Θανάση Αθανασιάδη. Πριν από αυτό βέβαια θα πρέπει να υπογράψει και την σύμβαση απρόσκοπτης διοικητικής λειτουργίας για τα τρία επόμενα χρόνια, την οποία έχουν ετοιμάσει Κ.Μ.Α. και Α.Σ.

Σύμφωνα με κάποιες πρώτες, αλλά ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Γιάννης Κόντης διαπιστώνοντας ότι δεν έχει πλέον ρόλο και θέση στην ομάδα, φέρετε να αξιώνει χρήματα που θεωρεί ότι του αντιστοιχούν και κατά κάποιες πηγές αφορούν προσωπική καρτέλα του στο λογιστήριο και κατά άλλες ότι αντιστοιχούν στην αμοιβή που προβλέπεται στο συμβόλαιο του ως εκτελεστικού διευθυντή.

Ευσταθούν ή όχι οι πληροφορίες, το θέμα Κόντη φαίνεται να παρουσιάζει ιδιαιτερότητες, οι οποίες θα πρέπει να διευθετηθούν για να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του στην ομάδα και θα απασχολήσουν το νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει για να «τρέξει» την επόμενη μέρα της ΠΑΕ.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: