Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Ανεβασμένη η Δανία (vids)

Ανεβασμένη η Δανία (vids)
Το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας της, εν όψει Euro έδωσε η εθνική Δανίας, η οποία επικράτησε 2-0 της Αυστραλίας στο γεμάτο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, δείχνοντας σημάδια βελτίωσης, σε σχέση με το τελευταίο φιλικό απέναντι στη Βραζιλία, έξι μέρες πριν την έναρξη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης ήταν ποιοτικά κακό, ωστόσο στο 31΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Άγκερ, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους Δανούς. Μάλιστα, μετά το 1-0 άνοιξε ο ρυθμός της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν περισσότερο στην επίθεση, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες του Μόρτεν Όλσεν πίεσαν περισσότερο, είχαν την υπεροχή. όμως και πάλι οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες. Στο 69΄ οι Δανοί διπλασίασαν τα τέρματά τους, καθώς, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο αμυντικός της Νόρτζελαντ, Μπιέλαντ, επωφελήθηκε την αναταραχή στην περιοχή των Αυστραλών και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 2-0, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δανία (Όλσεν): Άντερσεν, Άγκερ (63΄Οκόρε), Σ. Πόουλσεν, Γιάκομπσεν, Ζίμλινγκ, Κβιστ, Έρικσεν (46΄Κάλενμπεργκ), Ρόμενταλ, Μπέντνερ, Κρον Ντελί, Κιάαερ (46΄Μπιέλαντ)

Αυστραλία (Όσιεκ): Σβάρτσερ, Νιλ, Γουιλκσάιρ (69΄Κρουζ), Νορθ, Κιούελ (69΄Κέιχιλ), Τζέντινακ (66΄Μίλιγκαν), Μπρόσκε, ΜακΚέι, Σπιράνοβιτς, Μπρεσιάνο (74΄Κιλκένι), Τόμπσον (66΄Κάρνεϊ)

Δείτε τα γκολ του αγώνα:






πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: