Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Νάνι: «Εγώ και ο Ρονάλντο είμαστε οι καλύτεροι»

Νάνι: «Εγώ και ο Ρονάλντο είμαστε οι καλύτεροι»

Το καλύτερο ζευγάρι εξτρέμ, σε επίπεδο εθνικών ομάδων, συνθέτουν Ρονάλντο και Νάνι, όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Sun» ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός δείχνει να έχει πίστη στις δυνατότητες της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας, με την οποία θέλει να κάνει μία μεγάλη πορεία στο Euro 2012.

«Μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είμαστε το καλύτερο ζευγάρι εξτρέμ στον κόσμο. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση θα είναι καλό για την εθνική», δήλωσε γεμάτος αυτοπεποίθηση ο διεθνής ακραίος επιθετικός.

Μάλιστα, φαίνεται πως η απώλεια του τίτλου στην Αγγλία του έχει ανοίξει την όρεξη για μεγάλα πράγματα με την εθνική ομάδα. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του: «Ήταν οδυνηρό να χάσουμε τον τίτλο στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού. Η Μάντσεστερ Σίτι είχε απίστευτη τύχη. Τώρα θέλω αυτή να είναι η Ευρωπαϊκή μου χρονιά. Πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε», συμπλήρωσε.

Ο Νάνι επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική μετά το Euro 2008, καθώς το 2010 ένας τραυματισμός τού είχε στερήσει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: