Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Χουλκ: «Σκέφτομαι μόνο την εθνική»

Χουλκ: «Σκέφτομαι μόνο την εθνική»
Το μυαλό του στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας έχει ο Χουλκ και μόνο σε αυτήν. Ο επιθετικός της Πόρτο δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου πως για την μεταγραφή του ασχολείται ο μάνατζερ του και όχι αυτός, θέλοντας να μείνει συγκεντρωμένος στην προετοιμασία της «σελεσάο» ώστε να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Γνωρίζω ότι καθημερινά έρχεται και μία είδηση σχετικά με ενδεχόμενη μεταγραφή μου, αλλά προσπαθώ να μην μιλάω για αυτό. Με το ζήτημα αυτό ασχολείται ο μάνατζερ μου, ο οποίος ξέρει τι είναι καλό για μένα», δήλωσε ο 25χρονος επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος και να κάνω καλά τη δουλειά μου για να είμαι στις επιλογές του Μάνο Μενέσες για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου», τόνισε.

Τα αγγλικά Μέσα παρουσιάζουν τον Χουλκ «κλεισμένο» από την Τσέλσι με το ύψος της συμφωνίας να φημολογείται πως θα φθάσει τα 40 εκατ. λίρες. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως εντός του Σαββατοκύριακου θα ανακοινωθεί η απόκτησή του μαζί με αυτή του Έντεν Αζάρ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: