Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Θέλει τον τελευταίο σταρ της Serie A!!

Θέλει τον τελευταίο σταρ της Serie A

Φήμες από τη Γαλλία θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από τη Μίλαν. Όπως αναφέρει μάλιστα ο τίτλος της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien: «Τη Serie Α θα εγκαταλείψει ο τελευταίος μεγάλος σταρ της». Ο Σουηδός είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει πολύ τον Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται μάλιστα ότι ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τα ονόματα των επιθετικών, καθώς ο προπονητής της ομάδας επιθυμεί την απόκτηση ενός ποιοτικού επιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να κάνει τη διαφορά για την Παρί την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Ο Ιμπραΐμοβιτς δεν θα μείνει στο Μιλάνο», τονίζεται χαρακτηριστικά από την εφημερίδα, ενώ αποκαλύπτει ότι υπήρχε και ένα ραντεβού μεταξύ της ομάδας και του ίδιου του παίκτη τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Ιμπραΐμοβιτς είχε βρεθεί στο Παρίσι.

Όπως και να έχει αυτό που διαφαίνεται είναι το γεγονός ότι οι Παριζιάνοι έχουν θέσει ως στόχο την απόκτηση παικτών που θα οδηγήσουν την ομάδα στην κορυφή, αλλά θα κάνουν και μεγάλη αίσθηση στον ποδοσφαιρικό κόσμο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: