Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Διαψεύδει ο Άρης!!

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωση που εξέδωσε διαψεύδει κατηγορηματικά την αναφορά της ανακοίνωσης της ΟΠΑΠ Α.Ε. για διευκόλυνση σε σχέση με κάποιες άλλες ΠΑΕ που είχαν καλύτερη μεταχείριση.
Διαψεύδει ο Άρης
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια υπεύθυνη στάση -διευκόλυνση των ομάδων, με ταυτόχρονη εξασφάλιση όλων των αυτονόητων και νομίμων εγγυήσεων της ΟΠΑΠ Α.Ε.- τήρησε η διοίκηση της εταιρείας σε κάθε περίπτωση και ειδικότερα, μόλις πριν μερικές εβδομάδες, και απέναντι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία αντιμετώπιζε αντίστοιχα οικονομικά προβλήματα με την αδειοδότηση συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα και τις διεθνείς διοργανώσεις. Αντίστοιχη στάση επιχείρησε η ΟΠΑΠ Α.Ε. να τηρήσει και στις περιπτώσεις των υπόλοιπων ομάδων της Super League, πλην, όμως, τα προβλήματά τους ήταν τέτοια που δεν επέτρεψαν την ευόδωση της προσπάθειας (ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΟΦΗ κ.α.)».
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σημειώνει ότι ουδέποτε πραγματοποιήθηκε οποιαδήποτε συζήτηση με την ΟΠΑΠ Α.Ε για το συγκεκριμένο ζήτημα και καμία προσπάθεια δεν οδηγήθηκε σε όποιο θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα, όχι λόγω των όποιων προβλημάτων μας, αλλά γιατί απλούστατα ποτέ δεν υπήρξε καμία κίνηση σε σχέση με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: