Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Οργή και απαίτηση επιστροφής γιγαντώνονται!

Η αλλαγή δεδομένων στις ποινές αναφορικά με τις αδειοδοτήσεις της Super League, συνεχίζουν να απασχολούν τον Ηρακλή. Κάθε σύγκριση με την περσινή αντιμετώπιση του Ημίθεου φανερώνει πως η αντιμετώπιση της ομάδας ήταν το λιγότερο υπέρμετρα αυστηρή. Ήδη πολύς κόσμος απαιτεί την επαναφορά του Ηρακλή στη Super League, τη στιγμή που ο Σοφοκλής Πιλάβιος καλεί Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα στο ενδεχόμενο επιστροφής τους!

Στον Ηρακλή η τοποθέτηση των "κυανόλευκων" διοικούντων ήταν χαρακτηριστική. Δικαιοσύνη = υποβιβασμός των όσων δεν αδειοδοτήθηκαν. Να τηρηθούν τα ίδια μέτρα σ' όλους στο όνομα της ισονομίας, αν αυτή υπάρχει. Επισήμως πάντως η διοίκηση ετοιμάζει συνέντευξη Τύπου εντός των ημερών. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή επρόκειτο να γίνει ούτως ή άλλως και ήταν στη σκέψη να πραγματοποιηθεί εδώ και καιρό, έχοντας απολογιστικό χαρακτήρα για τη σεζόν που πέρασε, αλλά είναι προφανές πως θα γίνει αναφορά και στο θέμα των αδειοδοτήσεων, όπως και των όσων εξελίξεων ενδέχεται να προκύψουν στη FL και FL2.

Το μπαλάκι στη SL ο Δημητρίου

Ο διευθυντής της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου, με χθεσινή του τοποθέτησή, αναφέρθηκε έμμεσα και στον Ηρακλή. Ερωτηθείς για το αίτημα ελάφρυνσης των ποινών στις μη αδειοδοτηθείσες ομάδες, πέταξε το μπαλάκι στη Super League αναφερόμενος και στην περσινή περίπτωση του Ηρακλή, λέγοντας πως η ΕΠΟ είχε εισηγηθεί εδώ και δύο χρόνια την αλλαγή αυτή στις ποινές. "Η ΕΠΟ εδώ και δυο χρόνια έχει δηλώσει επανειλημμένως στη Σούπερ Λίγκα ότι θα έπρεπε να αλλάξει τουλάχιστον το πειθαρχικό σκέλος της αδειοδότησης. Κι αυτό διότι τους έλεγε πώς δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν. Το έκανε πέρυσι όταν και υποβιβάστηκε μια ομάδα. Το έκανε και νωρίτερα φέτος. Έπρεπε όμως να φτάσουν τα πράγματα σε οριακό σημείο για να δεχθεί η Λίγκα να αλλάξουν οι ποινές και να οριστούν αυτές που ισχύουν τώρα" ήταν τα λόγια του...

Αναμένουν τις εξελίξεις

Τη στιγμή που η οργή και το αίσθημα αδικίας γιγαντώνονται ακόμη περισσότερο μ' όλα όσα συμβαίνουν στο θέμα των αδειοδοτήσεων, στον Ηρακλή η καθημερινότητα "τρέχει". Οι "κυανόλευκοι" αναμένουν το ενδεχόμενο εξελίξεων στη Football League και Football League 2, μέσω των γνωστών πλέον σεναρίων-σκέψεων που δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Είναι όμως δεδομένο όπως επισημαίνεται πως η ομάδα ετοιμάζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν τελικά συμμετάσχει. Την ίδια στιγμή πάντως είναι εκπεφρασμένη επίσημα η πρόθεση της διοίκησης να υπερασπίσει στο ακέραιο τα συμφέροντα της ομάδας σε κάθε υπόθεση και να κυνηγήσει όσες πιθανότητες υπάρχουν για αλλαγή κατηγορίας.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: