Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Τριήμερο διερευνητικών επαφών!

Μετά τις μαζική παραίτηση μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης η μεταβατική κατάσταση με τρία μέλη να παραμένουν στο τιμόνι εξασφαλίζει τον απαιτούμενο χρόνο για να προετοιμαστεί το έδαφος για τη διάδοχη κατάσταση.
Τριήμερο διερευνητικών επαφών
Ήδη κάποιοι εξέφρασαν την επιθυμία να θέσουν τις υπηρεσίες τους στη διάθεση του συλλόγου. Οι επαφές με τον Γιάννη Ιωαννίδη και τον Γιάννη Βένο σε συνδυασμό με την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Νικήτα Ματθαίου να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά αποτελούν κινήσεις που δημιουργούν θετικό αντίκτυπο στη μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου.
Το τριήμερο (ξεκίνησε από σήμερα) δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να προσεγγιστούν πρόσωπα που θα μπορούσαν να θέσουν υποψηφιότητα για να βοηθήσουν στο `χτίσιμο νέων θεμελίων`. Το ελαφρύ πρόγραμμα, για τους περισσότερους είναι ευκαιρία να διαθέσουν αρκετό χρόνο σε γόνιμες συζητήσεις για το μέλλον του ΑΡΗ.
Άλλωστε το οριακό σημείο στα διοικητικά δε δίνει την πολυτέλεια της ολιγωρίας σε κανένα. Τη στιγμή μάλιστα που την προσεχή Τετάρτη (06.06) αφενός υπάρχει το κρίσιμο συμβούλιο της Superleague αφετέρου το απόγευμα η Γενική Συνέλευση της ΚΜΑ.
Πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: