Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

«Ταιριάζει απόλυτα στην Μπαρτσελόνα ο Τιάγκο Σίλβα»

«Ταιριάζει απόλυτα στην Μπαρτσελόνα ο Τιάγκο Σίλβα»

Την άποψη ότι ο Τιάγκο Σίλβα θα ταίριαζε απόλυτα στη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Αντριάνο, μιλώντας στην εφημερίδα «Mundo Deportivo». Ο κεντρικός αμυντικός της Μίλαν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των «μπλαουγκράνα» και ο συμπαίκτης του στη εθνική Βραζιλίας έπλεξε το εγκώμιό του.

«Χωρίς αμφιβολία θα μπορούσε να είναι μία εξαιρετική μεταγραφή και θα μου άρεσε να παίξει μαζί του στην ίδια ομάδα. Ο Τιάγκο Σίλβα έχει τα πάντα για να μπορέσει να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μπακ των Καταλανών και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ καλός στην τακτική, ξέρει πάντα να προβλέψει που είναι δυνατός ο αντίπαλος και να μη χάνει τη θέση στο χώρο του. Είναι, επίσης, πολύ καλός στην κυκλοφορία της μπάλας, όταν την παίρνει από τον τερματοφύλακα και είναι πολύ δυνατός».

Στη συνέχεια, ο 27χρονος παίκτης τόνισε: «Στην Ιταλία συνηθίζει να παίζει πίσω, όμως και στην Βραζιλία ο Τιάγκο παίζει με τον ίδιο τρόπο που αγωνίζεται για τον σύλλογό του. Δεν θα έχει κάποιο πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι θα ταίριαζε απόλυτα στη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα, αφού είναι γεννημένος νικητής».

Καταλήγοντας, ο Αντριάνο ανέλυσε τον χαρακτήρα του Σίλβα: «Είναι καλός άνθρωπος και είναι ιδιαίτερα κοινωνικός. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλά στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα, όπου είμαστε όλοι μία οικογένεια».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: